Att spela minigolf är kul för både vuxna och barn. Flickan som spelar ska putta bollen i mål, bakom står pappan och hejar på.
Kontakt

Lek och stoja

Minigolf passar både stora som små. Ta med kompisar, hela familjen för en rolig aktivitet. Kläng och klättra på våra lekplatser

På First Camp Duse Udde finns en fin minigolfbana som passar för både vuxna, ungdomar och barn. Klubbor och bollar till minigolfen hyrs du i butiken som finns i receptionen på Duse. Sista utspel för minigolfen är 1 timma innan stängning.

Spela minigolf i Säffle gästhamn. Här finns också ett lite café, vill du ha med egen fika finns det bord och bänkar att slå sig ner vid. Det finns även grillmöjlighet här.

Spela minigolf hos Allékiosken vid Furuskogsparken. Här finns också möjlighet att fika eller äta något gott. Minigolfen är öppen från 1:a maj.

Säffle gästhamn
First Camp Duse Udde
Allékiosken
Härligt att ta det lugnt en stund i en jättegunga

Duse Udde

Lek och stoja på First Camp! Spela vollyboll med kompisar eller utamna varandra i minigolf. På området finns lekplatser för lek och klättring, och vill du ta det lungt finns en jättegunga att vila i. Det finns också en stor hoppkudde för många timmars studs och skoj.

First Camp Duse Udde
Härligt att ta det lugnt en stund i en jättegunga

Furuskogsparken

Inne i Säffle centrum finner du en härlig lekplats i Furuskogsparken med zip-lina bland annat och i kalanparken finns det en båt för lek. Det finns också lekplats i Kanalparken i form av en båt.
Stadens parker är till för dig - varmt välkommen att ta del av dem.

Parker och lekplatser

Foto: Simon Axelsson

Skulpturparken på Wiksfors bruk i Långserud

En magisk plats för både vuxna och barn. Skulpturparken är öppen dygnet runt och helt gratis att besöka. Samtliga skulpturer är utrustade med QR-koder som gör att du kan ta del av filmklipp där konstnären Lotta Boholm Wall berättar om sina skapelser. Det finns också engelsk text om skulpturerna.

Kontakt
  • Säffle Turistinformation

    Säffle Turistinformation

    Kommunledningskontoret

    0533-68 10 10

Senast uppdaterad • 2024-05-28