Att spela minigolf är kul för både vuxna och barn. Flickan som spelar ska putta bollen i mål, bakom står pappan och hejar på.
Kontakt

Lek och stoja

Minigolf passar både stora som små. Ta med kompisar, hela familjen för en rolig aktivitet. Kläng och klättra på våra lekplatser

På First Camp Duse Udde finns en fin minigolfbana som passar för både vuxna, ungdomar och barn. Klubbor och bollar till minigolfen hyrs du i butiken som finns i receptionen på Duse. Sista utspel för minigolfen är 1 timma innan stängning.

Spela minigolf i Säffle gästhamn. Här finns också ett lite café, vill du ha med egen fika finns det bord och bänkar att slå sig ner vid. Det finns även grillmöjlighet här.

Spela minigolf hos Allékiosken vid Furuskogsparken. Här finns också möjlighet att fika eller äta något gott. Minigolfen är öppen från 1:a maj.

Säffle gästhamn
First Camp Duse Udde
Allékiosken
Härligt att ta det lugnt en stund i en jättegunga

Duse Udde

Lek och stoja på First Camp! Spela vollyboll med kompisar eller utamna varandra i minigolf. På området finns lekplatser för lek och klättring, och vill du ta det lungt finns en jättegunga att vila i. Det finns också en stor hoppkudde för många timmars studs och skoj.

First Camp Duse Udde
Härligt att ta det lugnt en stund i en jättegunga

Furuskogsparken

Inne i Säffle centrum finner du en härlig lekplats i Furuskogsparken med zip-lina bland annat och i kalanparken finns det en båt för lek. Det finns också lekplats i Kanalparken i form av en båt.
Stadens parker är till för dig - varmt välkommen att ta del av dem.

Parker och lekplatser
Trasmattan är en aktivitetsmöbel med flera aktiviteter som spel, poesivägg med mera

Trasmattan Perssons Gränd

Trasmattan som fanns på Stortorget förra året finns i år på Perssons Gränd under sommaren. ”Trasmattan”, en aktivitetsmöbel med poesivägg, sittplatser och sällskapsspel. Vem utmanar du i pingis, Säffleboard, Schack, Fia med knuff eller "Kasta kudde"?

På Stortorget finns skulpturen SäffLE-GO för lek. Här kan du umgås, balansera eller bara vara.

Kontakt
  • Säffle Turistinformation

    Säffle Turistinformation

    Kommunledningskontoret

    0533-68 10 10

    Västra Storgatan 3, Säffle

Senast uppdaterad • 2023-11-15