medis

Välkommen till Säffles kulturjuvel!

@medissaffle

Följ oss på instagram!

På gång på Medis!

Teater, musik och scen

medis@saffle.se

Kontakta oss!

OM DITT BESÖK PÅ MEDBORGARHUSET:

INSTÄLLDA OCH FLYTTADE ARRANGEMANG:

På grund av det rådande läget gällande covid-19 i Sverige idag har flera av våra arrangörer tagit beslut att flytta fram eller ställa in sina evenemang på Medis i vår. Så här ser ser det ut just nu:

"Fem solister och en flygel" flyttas från torsdag 19 mars till hösten 2020. Medis uppmanar till att inte ta kontakt med biljettkassan på grund av underbemanning. Mer information kommer.

"Man får väl ställa upp" är inställd och kommer inte spelas den 24 mars. Medis uppmanar till att inte ta kontakt med biljettkassan på grund av underbemanning. Mer information kommer.

"Hon är jag , en hyllning till Lill- Babs" 23 april är inställd.

Susanne Alfvengren 9 april är inställd, mer information till alla biljettköpare kommer.

JLB:s Bygg och bomässa är flyttad från 31 mars till 29 september.

PRO har ställt in resterande av vårens medlemsträffar.

FUB:s loppis är inställd.

Föreställningen "A Tribute to ABBA" kommer att flyttas till 30/1 2021 och alla biljettkunder kommer att informeras om detta.

Föreställningen Monica Z möter Rigmor Gustafsson kommer att senareläggas till 24/9. Vi återkommer till alla som köpt biljett om detta.

Säffle SK:s populära BINGO är tillsvidare inställd.

 

Medborgarhuset och våra arrangörer följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och regeringens beslut för att minska smittspridningen coronaviruset. Maxantalet för offentliga sammankomster och tillställningar är idag, 27 mars, 50 personer.

I den mån det kommer nya direktiv från regering, Folkhälsomyndigheten och vår branschorganisation kommer vi att följa dessa. Vi uppdaterar vår information till vår publik genom vår hemsida.

Kalender

Facebookflöde


 

Säffleoperan sätter upp BILLY ELLIOT

Efter succén med CHESS går nu turen över till en familjemusikal som präglas av dans, show, fantastiska sångnummer och en stark historia. BILLY ELLIOT har premiär oktober 2020.

Biljettkassa, kontakt, bokning

På Medis hjälper vi dig med ditt biljettköp, över telefon eller direkt över kassa. Vi är ombud för Ticketmaster och hjälper dig att få biljetter till just det evenemanget du önskar gå på.

Inför ditt besök

Hos oss hittar du det mesta av nöje och kultur, från teaterföreställningar, danser och föreläsningar till bingokvällar. Här hittar du information om vad som kan vara bra att känna till inför ditt besök.

Lokaler och konferens

På Medis finns lokaler för konferens, möten, teater, mässor och dans för att bara nämna några. Även utomhusarrangemang passar hos oss med en yta kring huset på 40X70 meter.

Kulturskola

Meddelande till Säffle Kulturskolas elever och vårdnadshavare Säffle Kulturskola följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring Coronaviruset och smittorisken. I dagsläget har vi inga förändringar i vår verksamhet, men vi rekommenderar elever att stanna hemma vid förkylningssymptom.