Bild
Kontakt

Shoppa

Shoppa i mysiga centrum, fika och ät gott, handla lokalproducerat eller i specialiserade butiker med service. Runt om och i Säffle finns flera bra val för en tur med plånboken.

Nedan visas ett urval av unika butiker som finns i kommunen. Längre ner hittar du fler butiker och affärer, klicka på länkarna för att se butikernas hela utbud.

Söker du något unikt, att ge bort eller det perfekta föremålet till ditt hem, gör ett besök på Balder Design!

Balder Design Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vackert inredd butik med utvalda möbler, saker och ting. Gör ett besök på Balder Design! Möbler, alla saker och ting är noga utvalda, alla har själ, historia och kvalité. Butiken speglar intresset för inredning med unika detaljer och god design, allt från slitna möbler i behov av lite omsorg till vackert porslin. Balders har även onlinebutik. För öppettider och nyinkommet se webb! Länk till annan webbplats. Butiken ligger längst upp på Wiksfors område.

Heminredningsbutik i unika lokaler där sortimentet består av en utvald blandning av vintage och nytt.

Bruket Interiör Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Välkommen till en heminredningsbutik i unika lokaler. Nytt och vintage, både stort och smått. Här hittar du textilier, belysning, porslin, möbler och inredningsdetaljer där nytt får blandas med gammalt och personligt. Du hittar butiken på Wiksfors Bruk i Långserud. För öppettider och mer information se hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hos Wiksfors Bruksbutik hittar du lokalproducerade skafferivaror, keramik från värmländska keramiker, kort, handgjorda borstar, dukar och disktrasor från Klässbols Linneväveri

Wiksfors Bruksbutik Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Köp nytt och hållbart till ditt hem, butik med försäljning av inredning, bruksföremål och hantverk. Försäljning av lokalproducerade skafferivaror och frysvaror. I sortimentet hittar du värmländsk keramik, kort, block, borstar och dukar från Klässbols Linneväveri och mycket mer. Se och läs mer om utbud och öppettider här på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och följ dem gärna på  Instagram!

Wiksforsmagazinet, det perfekta utflyktsmålet där man kan ta sig en fika, shoppa lite kläder & hantverk! På övervåningen finns varma lokaler för vinterbesök

Wiksforsmagazinet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

På Wiksforsmagazinet är "varje dag är wåffeldagen". Här serveras det både söta och matiga våfflor. Passa även på att kika in i deras butik där de säljer kläder och vackra ting till ditt hem. För öppettider se Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och följ dem gärna på Instagram!

Mitt i Nysäter hittar du denna butik med massor av glas, porslin, möbler och annat till ditt hem. Vi har även nya varor från bla Klockargårdens i Norberg och Simply Scandinavia.

Nysäters Hem & Antik Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vackra, udda, fantastiska saker och ting som lockar besökare från när och fjärran. Fynda antikt och retro! Butiken med två våningar är fyllda med massor av sköna prylar till ditt hem. Möbler glas, porslin, nya varor och och mycket annat. För öppettider och nyheter se webb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.och Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

På Grön Ko café och saluhall är hyllorna fyllda med varor såsom sylt, saft, chutney, honung, dinkelknäcke, skrädmjöl, rapsolja, ekologiska teer, vedugnsbakat surdegsbröd och mycket mer.

Grön Ko Café & Saluhall Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Grön Ko är en riktig pärla, väl värt ett stopp. Ät god lunch, ta en fika med godsaker som småkakor, nybakade bullar och mer därtill. Passa på att handla delikatesser, hyllor och charkdisk är fyllda med lokalt producerade varor och värmländska produkter som chutney, honung, skrädmjöl med mera. Cirka 40 platser på andra våningen och liten uteservering. För öppetider och mer information se webb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.och Facebook. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Gårdsbutik med egna alster, nya och gamla saker och jul året om.

Sagagårdens Hemslöjd, Antik o Kuriosa med jul hela året Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Gårdsbutik med egna alster, nya och gamla saker. Här finns mindre möbler, vackra inredningsdetaljer till ditt hem. För dig som älskar julen är detta rätta stället, hitta unika juliga ting året om. Butiken ligger i ett gammalt magasin på andra våningen, det är en brant trappa med smala trappsteg leder upp till loftet på Sagagården, här hittar du öppetider och mer information Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Unika, väl utvalda produkter i lantlig romantisk gammaldags stil hos Vackert Hemma

Vackert Hemma Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Butik med inriktning på vackra unika ting till dig och ditt hem i romantisk-, lantlig-, vintage-stil och Shabby-Chic. Här säljs även egna alster, som dekorerade och målade möbler, och Vintage Paint.
För öppettider se länk till Facebook här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Webshop finns se länk här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

i denna butik kan du köpa garner i alla möjliga färger du kan tänka, garnerna är schyssta produkter både mot människa och djur.

Knitritious 'Yarns Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Trenden med handarbete växer sig starkare. Sedan tre år tillbaka produceras och säljs handfärgade garner i Svaneholm. Det finns en garnbutik med noggrant utvalda produkter som bl a eget garn, egen stickdesign och stickor i lyxsegmentet. Vi finns i det stora röda huset intill SvanBo avndrar hem men under rådande pandemi öppnar vi bara för förhandsbokade mindre grupper om max 5 personer åt gången. Varorna finns i webbshoppen knitritious.com Länk till annan webbplats. som säljer till hela världen. Varmt välkommen! Här hittar du butiken Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Gårdsbutik och sommarcafé. Lokalproducerat som ost, kombucha thé, syrade produkter som t.ex. surkål och morötter med mera. Produkter som är garanterat lokala, ekologiska och hållbara.

Njordstorp Permakultur Gård Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Gårdsbutik med lokalproducerat som ost, kombucha thé, syrade produkter som t.ex. surkål, sylt, ägg med mera. Frukt och grönsaker till salu - allt efter säsong. Garanterat lokala, ekologiska och hållbara produkter. Sommarcafé. Njut av fika, glass eller en god smörgås med kaffe. Gårdsbutiken öppen från oktober till mars. Klicka här för information och öppettider med mera. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Se även Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Second hand

Kontakt
  • Säffle Turistinformation

    Säffle Turistinformation

    Kommunledningskontoret

    0533-68 10 10

    Västra Storgatan 3, Säffle

Senast uppdaterad • 2021-05-25