Text

Ung i Säffle

Ungdomens hus

En mötesplats för alla

UKM

En kreativ mötesplats

Ungdomsmottagning

Här för dig

Ung i Säffle

Vi vill ta till vara på ungdomars engagemang och bidra till en kul och aktiv fritid i Säffle!

Som ung i Säffle kan du själv vara med och arrangera ett event av något slag tillsammans med dina kompisar. Här hittar du ett urval av aktiviteter och engagemang för barn och ungdomar i Säffle.

Kontaktuppgifter till kulturförvaltningen

Lär dig ett instrument

Meddelande till Kulturskolans elever och vårdnadshavare Säffle Kulturskola följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring Coronaviruset och smittorisken. I och med nya rekommendationer under perioden 7 december - 6 januari så erbjuder vi endast distansundervisning till våra gymnasieelever. Våra pedagoger kontaktar våra gymnasieelever. Vuxna elever hänvisas fortsatt till enbart distansundervisning enligt tidigare besked. För vuxna elever gäller detta tills nya besked. Alla elever, oavsett ålder, som är intresserade av att få undervisning på distans kommer att få detta. Kontakta i så fall din pedagog antingen via telefon eller via StudyAlong. Telefonnummer finns i kontaktlistan på hemsidan. Alla grundskoleelever är fortsatt varmt välkomna till på-plats- undervisning. Föräldrar ska i största möjliga mån inte följa med sina barn in i Kulturskolans lokaler. Elever tvättar och/eller spritar sina händer innan de går in till sin lektion och elever med förkylningssymptom stannar hemma.  

Gå på bio

James Bond premiären flyttad till 2 april 2021!

Simma och relaxa

13 december 2019 invigdes Säffles nya simhall - en av de modernaste i Sverige. Simhallen är den enda i Värmland med 50-metersbassäng, och här finns också relaxavdelning, varmpool och mycket mer.

Vill du arrangera något?

Som ung i Säffle kan du själv vara med och arrangera ett event av något slag tillsammans med dina kompisar.

Säffle kommun kan ge dig stöd för att förverkliga dina idéer.

Läs mer om evenemangsbidrag!