Säffle simhall

Välkommen till en av Sveriges modernaste simanläggningar

Öppettider

Vi har öppet alla dagar

Följ oss på Facebook!

Visst gillar du Simhallen?

0533 - 68 18 28

Kontakta oss

Välkommen till Säffles simhall

Besök Säffles nya simhall - en av de modernaste i Sverige. Här hittar du en 50-metersbassäng, relaxavdelning, varmpool och mycker mer.

Simhallen ligger centralt i Säffle. Boka lägerverksamhet, utbildningar och företagsevent hos oss. I närheten finns även motions- och skidspår, bowlinghall, idrottshallar, pistolskyttehall och gym.

 

Simhallen informerar

Nu drar vi igång med vattenträning!

Passa på att utnyttja friskvårdsbidraget och boka in dig på något eller några av våra tuffa och roliga träningspass i vatten!

Vecka 37 - 38 kan ni komma och prova på våra pass - aquastation, aquapower och aquabike. Tryck på bilden för att läsa mer!

 

Åmåls simsällskap tränar i Säffle simhall

Åmåls simsällskap fortsätter att träna i Säffle simhall under hösten då renovering pågår i Åmål simhall

Arvika simsällskap tränar i Säffle simhall

Arvika simsällskap fortsätter att träna i Säffle simhall under hösten då deras simhall renoveras.Läs mer om Tegnérhallen
Läs mer om tillgängligheten i Simhallen

Aktuellt

Facebookflöde

Motionera mera

50-metersbassängen bjuder in till att motionsträna och simma många längder. Simma långt!

Fler Säffletips

Boende

Hitta ditt favoritställe i Säffle! Bo vid Vänern eller på en skärgårdsö, i staden, i de härliga bygderna och skogarna, ja varför inte i en trädtopp eller på en husbåt? Vad det goda livet är bestämmer du!

Aktiviteter

Ta en fisketur, gör upptäcktsfärder till fots, i norr och väst har vi rika fiskevatten och skogar för härligt friluftsliv . Vandra i naturreservat, på skärgårdsö eller längs pilgrimsled, cykla, bada och trampa dressin, paddla kanot och kajak. Lurö skärgård, den magnifika sötvattenarkipelagen är ett eldorado för aktiviteter på och i vatten.

Shoppa

Shoppa i mysiga centrum, fika och ät gott, handla lokalproducerat eller i specialiserade butiker med service. Runt om och i Säffle finns flera bra val för en tur med plånboken.

Mat och dryck

I Säffle kan du äta på allt från herrgårdsrestauranger med White Guide-status till rustika skärgårdskrogar eller mysiga 50-talskaféer.