Öppettider

Varmt välkommen till vår simhall

Följ oss på Facebook!

Visst gillar du Simhallen?

0533 - 68 18 28

Kontakta oss

Välkommen till Säffles simhall

Besök Säffles nya simhall - en av de modernaste i Sverige. Här hittar du en 50-metersbassäng, relaxavdelning, varmpool och mycker mer.

Simhallen ligger centralt i Säffle. Boka lägerverksamhet, utbildningar och företagsevent hos oss. I närheten finns även motions- och skidspår, bowlinghall, idrottshallar, pistolskyttehall och gym.

Aktuellt

  • Torsdagar från 18:30 & fredagar från kl 13:30 är det aromasittningar i relaxavdelningen. Läs mer här!
  • Måndag & onsdag, vattenträning! Läs mer här!
  • Det närmar sig sommaren och snart öppnar anmälan till sommarsimskolan, säkra din plats från 22/4. Läs mer här!


Svenska kraftnät har meddelat att det finns en viss risk för att det inte finns tillräckligt med el alla timmar i alla delar av Sverige i vinter - så kallad effektbrist. Då kan det bli aktuellt att koppla bort elen för ett begränsat antal under ett par timmar för att förhindra ett större avbrott. Vid ett eventuellt elbortfall kommer elen vara frånkopplad mellan 2-4 timmar och kommer likna ett vanligt strömavbrott.

  • Vid ett avbrott måste besökare på simhallen tyvärr lämna anläggningen på grund av säkerhetsskäl.

Tegnérhallen, som ligger i anslutning till Säffle Simhall, är en idrottshall med flera aktiviteter och närhet till motionsspår.

Facebookflöde

Trivselregler och säkerhet

Våra trivselregler är till för att skapa ett tryggt och säkert bad för er som gäster och för oss som personal.

Motionera mera!

50-metersbassängen bjuder in till att motionsträna och simma många längder. Simma långt!

Tillgänglighet

Säffle simhall är tillgänglighetsanpassat för att alla oavsett funktionshinder ska känna sig välkomna och på ett tryggt sätt kunna nyttja anläggningen.

Fler Säffletips

Boende

Hitta ditt favoritställe i Säffle! Bo vid Vänern eller på en skärgårdsö, i staden, i de härliga bygderna och skogarna, ja varför inte i en trädtopp eller på en husbåt? Vad det goda livet är bestämmer du!

Aktiviteter

Ta en fisketur, gör upptäcktsfärder till fots, i norr och väst har vi rika fiskevatten och skogar för härligt friluftsliv . Vandra i naturreservat, på skärgårdsö eller längs pilgrimsled, cykla, bada och trampa dressin, paddla kanot och kajak. Lurö skärgård, den magnifika sötvattenarkipelagen är ett eldorado för aktiviteter på och i vatten.

Shoppa

Shoppa i mysiga centrum, fika och ät gott, handla lokalproducerat eller i specialiserade butiker med service. Runt om och i Säffle finns flera bra val för en tur med plånboken.

Mat och dryck

I Säffle kan du äta på allt från herrgårdsrestauranger med White Guide-status till rustika skärgårdskrogar eller mysiga 50-talskaféer.