Säffle simhall

Välkommen till en av Sveriges modernaste simanläggningar

Öppettider

Vi har öppet alla dagar

Följ oss på Facebook!

Visst gillar du Simhallen?

0533 - 68 18 28

Kontakta oss

Välkommen till Säffles simhall

Besök Säffles nya simhall - en av de modernaste i Sverige. Här hittar du en 50-metersbassäng, relaxavdelning, varmpool och mycker mer.

Simhallen ligger centralt i Säffle. Boka lägerverksamhet, utbildningar och företagsevent hos oss. I närheten finns även motions- och skidspår, bowlinghall, idrottshallar, pistolskyttehall och gym.

 

Aktuellt

  • Du har väl inte missat vår populära aromasittning! Vi fortsätter med torsdagar kl. 18:30 men utökar och kör även fredagar kl. 14:00
  • Åmål och Arvika simsällskap fortsätter att träna i Säffle simhall under våren 2023.
Prova på vattenträning! Start vecka 2. Tryck här för mer info

 

 

Hur kan energisituationen påverka oss som kommun?

Svenska kraftnät har meddelat att det finns en viss risk för att det inte finns tillräckligt med el alla timmar i alla delar av Sverige i vinter - så kallad effektbrist. Då kan det bli aktuellt att koppla bort elen för ett begränsat antal under ett par timmar för att förhindra ett större avbrott. Vid ett eventuellt elbortfall kommer elen vara frånkopplad mellan 2-4 timmar och kommer likna ett vanligt strömavbrott.

Vid ett avbrott måste besökare på simhallen tyvärr lämna anläggningen på grund av säkerhetsskäl.

 

Läs mer om tillgängligheten i Simhallen
Läs mer om Tegnérhallen

Facebookflöde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Motionera mera

50-metersbassängen bjuder in till att motionsträna och simma många längder. Simma långt!


 

Fler Säffletips

Boende

Hitta ditt favoritställe i Säffle! Bo vid Vänern eller på en skärgårdsö, i staden, i de härliga bygderna och skogarna, ja varför inte i en trädtopp eller på en husbåt? Vad det goda livet är bestämmer du!

Aktiviteter

Ta en fisketur, gör upptäcktsfärder till fots, i norr och väst har vi rika fiskevatten och skogar för härligt friluftsliv . Vandra i naturreservat, på skärgårdsö eller längs pilgrimsled, cykla, bada och trampa dressin, paddla kanot och kajak. Lurö skärgård, den magnifika sötvattenarkipelagen är ett eldorado för aktiviteter på och i vatten.

Shoppa

Shoppa i mysiga centrum, fika och ät gott, handla lokalproducerat eller i specialiserade butiker med service. Runt om och i Säffle finns flera bra val för en tur med plånboken.

Mat och dryck

I Säffle kan du äta på allt från herrgårdsrestauranger med White Guide-status till rustika skärgårdskrogar eller mysiga 50-talskaféer.