SÄFFLE Bibliotek

Öppettider, kontakt

Välkommen till biblioteket

@safflebibliotek

Följ oss på instagram!

Lånekort

Ny på Biblioteket

Välkommen till Säffle bibliotek

På biblioteket kan du förutom att låna böcker även läsa och låna tidningar och tidskrifter, låna CD-skivor, DVD-filmer och ljudböcker.

Du kan även släktforska, studera eller använda några av våra datorer. Du kan även skriva ut från din egen dator, surfplatta eller mobiltelefon med vårt utskriftssystem Princh Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

För övriga biblioteksärenden som att söka i katalogen, reservera, använda e-medier, och för att se vad som händer på de olika biblioteken i Värmland hänvisar vi till vår hemsida på Bibliotek Värmland.

Bibliotek Värmland

Enkät - vad vill du upptäcka på bokbussen?

Under 2023 kommer Säffle bibliotek att få en ny biblioteksbuss. Var med och tyck till om hur vi ska använda bussen.

Biblioteksbussen är vårt rullande bibliotek och ska, liksom huvudbiblioteket, vara en plats för bildning, kultur och möten mellan människor.

Därför vill vi gärna att du som bor i Säffle kommun är med och tycker till om hur vi ska använda bussen. Enkäten är anonym och svaren kommer att användas i den pågående verksamhetsutvecklingen för biblioteksbussen. Klicka på knappen nedan för att komma till enkäten.

Det finns också en pappersversion av enkäten på biblioteket och på bokbussen.

Tack för att du vill vara med och utveckla biblioteket!

Enkät om bokbussen

Kalender

Facebookflöde

Bokbussen

Biblioteksbussen finns till för alla kommuninvånare. Biblioteksbussen besöker 112 olika hållplatser varav 4 skolor och 11 förskolor. Varmt välkommen till oss!