SÄFFLE Bibliotek

Öppettider, kontakt

Välkommen till biblioteket

@safflebibliotek

Följ oss på instagram!

Lånekort

Ny på Biblioteket

Välkommen till Säffle bibliotek

På grund av de nya restriktionerna är alla sittplatser borttagna på biblioteket. Gör gärna ditt ärende så kort som möjligt. Vi har även begränsat besökarantal i lokalen.

Klicka härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för aktuell information om corona/covid-19 och hur du kan tänka källkritiskt i rådande situation.

På biblioteket kan du förutom att låna böcker även läsa och låna tidningar och tidskrifter, låna CD-skivor, DVD-filmer och ljudböcker. Du kan även släktforska, studera eller använda några av våra datorer. Du kan även skriva ut från din egen dator, surfplatta eller mobiltelefon med vårt utskriftssystem Princhlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

För övriga biblioteksärenden som att söka i katalogen, reservera, använda e-medier, och för att se vad som händer på de olika biblioteken i Värmland hänvisar vi till vår hemsida på Bibliotek Värmland.

Bibliotek Värmland

Kalender

Facebookflöde

Bokbussen

Bokbussen finns till för alla kommuninvånare. Vi besöker ungefär 150 hållplatser i månaden varav 4 skolor och 11 förskolor. Varmt välkommen till oss!