SÄFFLE Bibliotek

Öppettider, kontakt

Välkommen till biblioteket

@safflebibliotek

Följ oss på instagram!

Lånekort

Ny på Biblioteket

Välkommen till Säffle bibliotek

Med anledning av de nya restriktionerna som träder i kraft 23 december vill vi uppmana våra besökare att hålla avstånd i lokalerna, visa hänsyn till varandra och stanna hemma vid förkylningssymptom. Ändringar i vår programverksamhet kan uppstå, håll utkik på våra sociala medier eller hemsidor för löpande information.

På biblioteket kan du förutom att låna böcker även läsa och låna tidningar och tidskrifter, låna CD-skivor, DVD-filmer och ljudböcker.

Du kan även släktforska, studera eller använda några av våra datorer. Du kan även skriva ut från din egen dator, surfplatta eller mobiltelefon med vårt utskriftssystem Princh Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

För övriga biblioteksärenden som att söka i katalogen, reservera, använda e-medier, och för att se vad som händer på de olika biblioteken i Värmland hänvisar vi till vår hemsida på Bibliotek Värmland.

Bibliotek Värmland

Kalender

Facebookflöde

Bokbussen

Bokbussen finns till för alla kommuninvånare. Vi besöker ungefär 150 hållplatser i månaden varav 4 skolor och 11 förskolor. Varmt välkommen till oss!