Bild
Kontakt

Ensemble / Orkester

På Kulturskolan finns det flera olika möjligheter att spela i grupp. Här nedan presenterar vi några. I kurskatalogen kan du se alla kurser som finns tillgängliga att anmäla sig till.

Anmälan Ensemble/Orkester

Öppen Musikgrupp:

Varje måndag kl. 18-20 har vi en Öppen Musikgrupp som är helt gratis! Det är bara att dyka upp, vare sig du har tidigare erfarenhet eller inte. Vi ses i Slagverksrummet!

Blåsorkester:

Spelar du ett brassinstrument, träblåsinstrument eller trummor/slagverk och är sugen på att spela tillsammans med andra? I så fall kan blåsorkester på Säffle Kulturskola vara grejen för dig! Lär dig att spela med andra och få nya kompisar på samma gång. Tänk vad kul att kunna dela glädjen med musiken med sina kompisar och samtidigt bli bättre på sitt instrument. Prata med din lärare om det låter intressant!

Rockband:

Vill du spela med kompisar på samma gång bli nästa rockstjärna? Då kan ett rockband på Säffle Kulturskola vara ensemblen för dig! Gitarr/elgitarr, elbas, piano/keyboard, sång och trummor är ofta de instrument som spelar i en typisk rockgrupp. Spelar du något av dessa, eller något annat instrument, och vill spela med andra och få kompisar på samma gång, då tycker vi att du ska testa på att spela i ett rockband! Prata med din lärare för mer information.

Kulturskolan använder sig av StudyAlong som katalogverktyg. Både vårdnadshavare och elever måste skapa ett konto i StudyAlong då ni fått en plats i en kurs.

Om kursen är fullbokad rekommenderar vi att du gör en intresseanmälan så att vi kan kontakta dig då det finns en ledig plats.

StudyAlong information för elever
StudyAlong information för vårdnadshavare
Senast uppdaterad • 2023-08-22