Bild
Kontakt

Bild

Här får du testa på olika tekniker inom både Bild & Form

Anmälan Bild

Här får du lära dig att skapa bilder, målningar, skulpturer och mycket mer. Vi skapar i grupp och kommer att prova på olika material och tekniker under terminen. Vi ställer ut våra skapelser i 1-2 gemensamma konstutställningar ofta i samband med vårkonsert och sommarshow. Under hösten 2023 sammarbetade vi med Medborgarhuset och gjorde scenografi som visades på lilla scenen i samband med musikalen Kinky Boots. SVT kom och intervjuade oss och vi fick synas på lokala nyheter Värmland. Eleverna skapade dessutom en gemensam vinterstad i kartong som ställdes ut i Biljettkontorets skyltfönster under skyltsöndagen och över jul 2023. Vi hoppas fortsätta med liknande samarbeten och utställningar även under 2024.

Här jobbar vi för att utvecklas och låta vår fantasi flöda!

Kulturskolan använder sig av StudyAlong som katalogverktyg. I kurskatalogen kan du se alla kurser som finns tillgängliga att anmäla sig till. Både vårdnadshavare och elever måste skapa ett konto i StudyAlong då ni fått en plats i en kurs.

Om kursen är fullbokad rekommenderar vi att du gör en intresseanmälan så att vi kan kontakta dig då det finns en ledig plats.

StudyAlong information för elever
StudyAlong information för vårdnadshavare
Senast uppdaterad • 2023-12-06