Bild
Kontakt

Bild

Här får du testa på olika tekniker inom både Bild & Form

Anmälan Bild

Under vårterminen 2023 kommer vi lära oss en blandning av bild- och skulpturtekniker för att skapa fantasifulla eller fina bilder och former. Vi börjar med skissteknik med färgpennor. Vi tränar på ansiktets proportioner för att göra karaktärsporträtt som vi sedan gör våra egna masker av. Vi kommer jobba med måleri på canvas, och bildmaterial inför Kulturskolans Vårkonsert och Sommarshow. Vi kommer tillsammans skapa utställningar med elevernas alster och förhoppningsvis också göra ett roligt studiebesök på museum eller en arbetsplats där de jobbar med bild- och form.

Till höstterminen planerar vi att jobba med papier-maché skulptur, akvarellmåleri och teckning. Vi försöker också hinna med korta kurser i Grafitti, keramik och träsnideri hos professionella utövare.

Här jobbar vi för att låta vår fantasi flöda och utvecklas!

Kulturskolan använder sig av StudyAlong som katalogverktyg. I kurskatalogen kan du se alla kurser som finns tillgängliga att anmäla sig till. Både vårdnadshavare och elever måste skapa ett konto i StudyAlong då ni fått en plats i en kurs.

Om kursen är fullbokad rekommenderar vi att du gör en intresseanmälan så att vi kan kontakta dig då det finns en ledig plats.

StudyAlong information för elever
StudyAlong information för vårdnadshavare
Senast uppdaterad • 2023-10-10