Västra Storgatan
Kontakt

Lokaler

Funderar du på att starta ett företag, behöver du utöka eller börjar du helt enkelt tröttna på dina nuvarande lokaler? SäBo har många möjligheter för dig i våra företagslokaler runt om i Säffle kommun.

I SäBos fastighetsbestånd finns allt från butikslokaler och kontorslokaler till lagerlokaler och andra typer av verksamhetslokaler. Vi kan självklart anpassa lokalerna att passa just dig. Kontakta vår lokaluthyrare Marika Torstensson på tel: 0533-68 17 06 för mer information.

Just nu:
Lediga lokaler uthyres på Industrigatan 10

Nu finns det lediga lokaler på Industrigatan 10. De är i varierande storlekar där lokalerna kan anpassas efter era önskemål. I fastigheten finns lediga kontorslokaler som passar både för enmansbolag som önskar hyra mindre ytor och för större företag med behov av stora ytor. Lokalanpassningar är möjliga efter önskemål från hyresgäst.

I fastigheten har tidigare bedrivits kontorsverksamheter bedrivits men även vårdcentral och en tandläkarklinik där strukturen finns kvar för att en ny hyresgäst enkelt ska kunna starta upp sin verksamhet. Hiss finns i fastigheten.

Välkomna att kontakta ansvarig lokalförmedlare, Oscar Carlson Reijers, för dialog om vilka ytor just ert företag har behov av. Du hittar mer information här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Här nedan ser ni några av våra områden där vi har lokaler i Säffle kommun

 • Centrum
  Här har vi butikslokaler i varierande storlek. Exempel på adresser är: Östra Storgatan, Perssons Gränd och Billerudsgatan.
 • Forskningen i Säffle AB
  Vi ansvarar för uthyrningen gällande Forskningen i Säffle AB. Forskningen AB består av gamla forskningshuset och Säffle Hälsocenter (gamla sjukhuset).

  - På Forskningen har vi lokaler som kan anpassas i storlek då det exempelvis går att flytta väggar. Lokalerna på Forskningen är idag mycket inriktat på arbete och lärande.

  Här finns ett café, en gemensam matsal samt hiss. Det finns två stycken konferensrum som går att hyra. Det större av dom, Futurum, rymmer cirka 40 personer och det mindre rymmer cirka 10 personer. I cafét kan man beställa t.ex. smörgåsar eller fika om man önskar till möten och annat. Det finns hiss och gott om parkering.

  - På Säffle Hälsaocenter finns idag kontorsrum och lite större verksamheter. Möjligheter finns att anpassa lokalerna något. I den här fastigheten ligger mycket av inriktningen på hälsa, rehabilitering och sjukvård. Men det inrymmer även en förskola och mellanstadieskola idag. Här finns konferenslokal, café, lunchrum (plan 5).

  Klicka här för att läsa mer om Forskningen i Säffle AB och se lediga lokaler Länk till annan webbplats.
 • Säffle Kedjan 2 AB
  På Kedjan (gamla karrosseriet) finns lokaler både för kontor och verkstad. Här har vi lite blandad verksamhet idag. Det finns tillgång till två stycken konferensrum, lunch- och fikarum samt matsal.

  Klicka här för att läsa mer om Säffle Kedjan 2 AB och se lediga lokaler Länk till annan webbplats.
 • Nysäter och Svanskog
  Här har vi lite olika butikslokaler i varierande storlekar.
Kontakt
Senast uppdaterad • 2023-04-24