Plats 15 av 290

Senaste näringslivsrankingen

Våra upphandlingar

Leverera tjänster till oss

Starta företag i Säffle

Varmt välkommen!

Arbete & företagande

Välkommen till Säffle! En nyfiken och alert plats i södra Värmland. Här gör vi det extra för klimatet, har trevlighet i vårt DNA och vill ständigt framåt.

Du som vill etablera verksamhet i Säffle, vill utveckla ditt företag eller ta nästa kliv i karriären kan få hjälp av vår näringslivs- eller arbetsmarknadsenhet. På dessa sidor kan du läsa mer om vilka tjänster som finns att tillgå.

Kontaktuppgifter till Näringslivsenheten
Kontaktuppgifter till Arbetsmarknadsenheten

Kalender

Vill du sälja mer varor och tjänster till norge?

Genom projektet Hållbar export i Westra Wermland kan du ta del av coachning inom säljutveckling, digital synlighet, hållbarhet, organisationsutveckling och kontaktskapande på norska marknaden.

Lokaler och mark

Vill du hyra en lokal eller behöver du mark för din verksamhet? Här hittar du lediga lokaler och mark och information om detaljplanerad mark.

Nätverk

I Säffle kommun finns flera olika nätverk för dig som arbetar i eller driver företag. Här hittar du ett axplock av de mötesplatser som finns.

Arbetsmarknad

Arbetsmarknadsenheten arbetar med statliga och kommunala arbetsmarknadsfrågor i nära samverkan med kommunala enheter, arbetsförmedlingen, näringslivet och föreningar.

Starta och utveckla företag

Vill du starta eller utveckla ditt företag? Vi kan hjälpa till med rådgivning och kontakter!

Företagsregister

Företagsregistret är kommunens viktigaste verktyg för att nå ut med information till näringslivet. Här kan du söka efter företag i kommunen och uppdatera dina uppgifter.

Lediga tomter

Letar du efter plats att växa på i Sveriges yngsta stad? Säffle kommun har flera intressanta områden att välja bland för den som önskar bygga ett nytt hem för framtiden.

Visit Säffle

Säffle är vidunderliga Vänern och trolska skogar. Det är gösfiske på förmiddagen och opera på kvällen. Kom och upptäck vår plats.

Prenumerera på näringslivsenhetens nyhetsbrev!