Studera hos oss
Kontakt

Studera hos oss

På Industricenter i Säffle studerar människor i olika åldrar med varierande erfarenheter och kunskaper. Våra utbildningar är heltidsutbildningar vilket innebär att du studerar 40 timmar i veckan enbart riktad mot industri.

På Säffle Industricenter möter vi individens behov. Vi börjar med en kartläggning där vi tar reda på dina grundförutsättningar så att utbildningen passar just dig, allt utifrån tidigare erfarenheter. Vi har ett nära samarbete med näringslivet, de är delaktiga i utbildningarna både vad gäller innehåll samt upplägg. Teori varvas med praktik, både i egen verkstad och ute på företag. Allt hör ihop - det du läser teoretiskt är det du sedan gör i verkstaden oavsett utbildning.

Studiebesök

Om du är nyfiken på våra utbildningar är du alltid välkommen på ett studiebesök hos oss på Säffle Industricenter. På tisdagar klockan 10.00 finns det alltid en lärare tillgänglig som visar dig runt och som kan presentera våra utbildningar närmre. Du får också chans att ställa frågor.

Utbildningar

På Säffle Industricenter kan du välja mellan olika utbildningar. Mer information om utbildningarna finns när du klickar på länkarna nedanför.

Industriteknik grund
CNC-operatör
Plåtsvetsare/Rörsvetsare


Säffle Industricenter är testcenter inom olika områden och erbjuder kurser som validerar och certifierar kompetensnivåer för ett flertal yrkesroller.

Validering på Säffle Industricenter
Kontakt
Senast uppdaterad • 2023-04-24