Kontakt

Ledarstipendiater 2021 har utsetts

Tisdagen 21 december korades de två ledarstipendiater som nominerats för året 2021. Vinnarna blev Reneé Wikström, Säffle Ridklubb, och Roger Järnberg, Tösse Idrottsförening med följande motiveringar:

Reneé Wikström, Säffle Ridklubb

Reneé Wikström, Säffle Ridklubb, har av Teknik- och fritidsnämnden Säffle-Åmål, utsetts till årets ledare och tilldelas därför Säffle kommuns ledarstipendium år 2021.

Med en aldrig sinande entusiasm, ett leende och ett brinnande engagemang för ridning och ridskolans verksamhet finns Reneé där.

I nästan 30 år har hon försett ridskolans stora och små med sina påhittigheter. För många av oss är Reneé Säffle Ridklubb, är det tävling är hon där som ideell kraft, i samverkansprojekt med kommunen för unga med psykisk ohälsa, jo då är hon där.

Behövs det ett extra handtag på lördagarnas barnridning, vem är där, jo det är Reneé. Alltid med andras bästa i fokus, alltid nyfiken och hos Reneé där finns en stor fikakorg, men störst av allt är kärleken till hästen, sporten och barnen i dess närhet.

Teknik- och fritidsnämnden Säffle-Åmål, vill genom sitt val markera att

Reneé Wikström, Säffle Ridklubb är en synnerligen värdig mottagare av Säffle kommuns ledarstipendium 2021


Roger Järnberg, Tösse Idrottsförening

Roger Järnberg, Tösse Idrottsförening, har av Teknik- och fritidsnämnden Säffle-Åmål, utsetts till årets ledare och tilldelas därför Åmåls kommuns ledarstipendium år 2021.

Roger Järnberg, har i nästan 10 år varit ledare inom föreningen.

Han har sadlat om från spelare till att helhjärtat lägga sin fritid på att verka som ungdomsledare.

Som ledare och organisatör av Svenska Fotbollförbundets Fotbollsskola jobbade Roger för att den skulle vara avgiftsfri, så att alla ska kunna vara med, oavsett ekonomisk bakgrund.

Som ledare är Roger öppen och vänlig, med god förmåga att få alla barn och ungdomar att trivas.

Teknik- och fritidsnämnden Säffle-Åmål, vill genom sitt val markera att

Roger Järnberg, Tösse Idrottsförening är en synnerligen värdig mottagare av Åmåls kommuns ledarstipendium 2021

Senast uppdaterad • 2021-12-22