Du är här: Start / Webb / På väg att flytta hit?

Välkommen hem till Säffle!

Säffle är en härlig kombination av skogsmiljö, skärgård, ovanligt många soltimmar, Sveriges yngsta stad och en levande landsbygd!

Hej!

Vad kul att du är intresserad av att flytta till Säffle Kommun. Här har du goda möjligheter till att ha en enkel vardag och rik fritid. Här finner du närheten till sjöar, skogar och bad som erbjuder friluftsliv och fiske alldeles vid stugknuten.


Ett väl förgrenat kultur- och föreningsliv erbjuder utvecklingsmöjligheter inom nästan alla intresseområden och vårt medborgarhus ser till att vi har ett kulturutbud av stor bredd och hög kvalitet.

Genom våra goda kommunikationer och vårt fibernät har du närheten till omvärlden. Vi är dessutom förskonade för rusningstrafik och långa bilköer, så för den som har bil är det lätt och smidigt att ta sig fram. Det går snabbt och enkelt att hitta parkering och det är dessutom alltid gratis.

Det finns ett stort urval av olika boendeformer i varierande miljöer, allt från eget hus i skärgården till lägenhet i tätort. Här kan du få mycket boende för pengarna!

Klicka dig gärna vidare på länkarna bredvid för att få reda på mer. Du är även välkommen att ringa eller maila vår inflyttarservice om du har några frågor.

Varmt välkommen hem till Säffle Kommun du med!

Sidan uppdaterad den 6 juli 2017

Lämna synpunkt på sidan