Shopping

Botanisera bland butikerna i Säffles 50-talsstadskärna eller upptäck de mysiga butikerna på landet.

Innehåll

Butiker i centrala Säffle
Lantliga butiker
Närproducerad mat och lokala matproducenter
Handelsområdet Guttane

Butiker i centrala Säffle

Sugen på att strosa runt i vacker 50-talsmiljö? Här hittar du en mysig småstad med butiker med ett brett utbud, unika koncept och en fantastiskt fin service! Välkommen!

Glad i Garn

Populär butik med garn för både virkning och stickning. Här hittar du också broderitillbehör och sköna kläder och strumpor i bambu med mera. Webbplats Länk till annan webbplats.

Widedals

En mysig och välsorterad butik med vackra inredningsdetaljer till ditt hem. Smått och gott som tvålar, oljor, skafferivaror och mer därtill. Webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Manne Foto

Mitt i centrala Säffle ligger Manne Foto. Här finner du kameror, optik, blixtar, usb-minnen, kikare även klockor, smycken med mera samt batterier till det mesta. Webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Bergers Lek Och Bosättning

Butiken med stort utbud av leksaker, smycken, presenter och bosättningsartiklar. Här finns allt till hemmet, serviser, vackert glas till väskor. Webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Säffle Blomsterhandel

Blomsterhandel med brett sortiment av vackra snittblommor, växter krukor, vaser mm. Service som binderier av buketter och kransar samt Blomogram. Webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Pomonadalens Handelsträdgård

Handelsträdgård med försäljning av allt till din trägård eller balkong. Buskar, perenner, sommarblommor, inomhusväxter, krukor samt verktyg och redskap hittar du här. Binderier. Webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vackert Hemma

Vackra, unika ting till dig och ditt hem i romantisk-, lantlig-, vintage- och Shabby-Chicstil, även smycken, väskor och egna alster som dekorerade möbler. Butiken har flyttat till Industrigatan 16 i Säffle. Webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Assesons Möbler

Stor butik med möbler i bra kvalité till lägre pris. Här erbjuds gratis hemkörning i närområden, monteringshjälp samt tips och råd. Webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Jaco Maskinservice AB

Välsorterad butik med redskap inom jordbruk, skogsbruk, trädgård och hem & fritid. Hittar du inte det du söker på hemsidan hjälper Jaco gärna till. Webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Lantliga butiker

Ta en tur ut i en verkligt levande landsbygd! Värmlandsbro, Tveta, Svanskog och Långserud - här och där hittar du riktiga pärlor med allt från inredning till lokalproducerade delikatesser!

Linhagen lantbutik

Linhagens lantbutik har lokalt sortiment med bland annat sylt, must, honung. Ibland egenodlade grönsaker och ägg även hantverksalster, inredning och växter. Utbudet varierar allt efter tillgång och säsong. Webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Grön Ko Café & Saluhall

En riktig pärla väl värt ett stopp. Ät god lunch och fika gott. Hyllor och charkdisk är fyllda med delikatesser, lokalproducerade varor och värmländska produkter. Webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Stilmagazinet

Kläder och assecoarer för både herrar, damer och unga killar och tjejer. Välfylld herravdelning. Du hittar Stilmagazinet i Långserud på Wiksfors Bruk. Webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Wiksfors Bruksbutik

Köp nytt och hållbart till ditt hem. Inredning, bruksföremål och hantverk som värmländsk keramik, borstar och dukar från Klässbols Linneväveri med mera. Webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Wiksforsmagazinet

"Varje dag är wåffeldagen". Här serveras det både söta och matiga våfflor. Passa även på att shoppa i butiken säljer kläder och vackra ting till ditt hem. Webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sagagårdens Interiör Hemslöjd och Kuriosa

Gårdsbutik med jul hela året. Nya och gamla saker, egna alster med mera. För dig som älskar julen är detta rätta stället. Butikslokalen är lättillgänglig för alla. Webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Möblerna på Gårn

Egna tillverkade möbler av återbrukat gammalt virke därmed får varje möbel en unik patina. Butiken öppen efter överenskommelse via mail. Webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Låt dig inspireras

Vill du ha fler tips på vad du kan hitta på i Säffle? Vi har många på lager!

Ta del av fler tips

Närproducerad mat och lokala matproducenter

I Säffle vimlar det av matproducenter av alla storlekar och nischer. På välbekanta platser som Grön ko och Wiksfors Bruksbutik hittar du saluhallar. Du kan också besöka några av producenterna direkt, många av dem säljer även via Reko-ringen.

Wiksfors Surdegsbageri

Handla goda surdegsbaguetter och gott fikabröd i bageriet som också har ett miljövänligt och lokalproducerat tänk. I sortimentet ingår olika sorters matbröd samt ett antal olika bullar och wienerbröd. Webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Grön Ko Café & Saluhall

En riktig pärla, väl värt ett stopp. Ät god lunch och fika gott. Hyllor och charkdisk är fyllda av delikatesser, lokalproducerade och värmländska produkter. Webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Reko-ring Säffle

Handla närproducerat, bli medlem i Reko-ring Säffle. Producenter lägger ut sina erbjudande cirka en vecka innan utlämningsdag. Webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Njordstorp Permakultur Gård

Lokalproducerat som ost, kombucha-thé, syrade produkter med mera. Garanterat lokala, ekologiska och hållbara produkter. Webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Wiksfors Bruksbutik

Försäljning av lokalproducerade, värmlandska skafferivaror och frysvaror. Här finns också vacket hantverk från hantverkare och företag i Värmland. Webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Guttane Handelsområde

Här hittar du de stora kedjorna med allt från det goda du vill äta och dricka, byggmaterialet, redskapen för ditt projekt till både utsidan och insidan av hemmet.

Rusta
Jysk
ICA Kvantum
Jem & Fix
Dollarstore