#visitsäffle

Säffle välkomnar dig med vänlig värmländsk gästfrihet. Upptäck, smaka och njut i din egen takt.

Innehåll

Välkommen till visitsaffle.se
Visit Säffle-gängets bästa Säffletips
Frågor och synpunkter

Hej och välkommen!

Vill du upptäcka Säffle? Så roligt! På Visit Säffle har vi samlat massor av tips, historia och reportage om vår plats så att du ska känna dig välkommen.

Visit Säffle är Säffle kommuns officiella besöksguide över Säffle. Här hoppas vi att du som besökare ska känna dig både informerad och inspirerad kring allt det som finns att upptäcka i Säffle – från vidunderlig skärgård och trolska skogar till Instagramvänliga besöksmål och spännande kulturupplevelser.

På Visit Säffle vill vi att du både ska hitta den information du behöver för att kunna planera din resa men också bli nyfiken på nya och oväntade platser och resmål i Säffle. Vi hoppas att du vill läsa några av våra inspirerande artiklar där vi tipsar om var du kan bo, äta, åka på utflykt och mycket annat.

I juni 2024 lanserade vi den senaste versionen av Visit Säffle. Vi arbetar ständigt för att utveckla och förbättra webbplatsen och tar mer än gärna emot dina synpunkter och önskemål om vad du vill se mer av.

Hoppas att vi ses på någon av alla fantastiska platser i Säffle i sommar!

/Caroline Fröling, kommunikationsansvarig Säffle kommun

Visit Säffle-gängets bästa Säffletips!

1. Ta en tur till Kvarnhjulets gigantiska second-hand-butik och botanisera bland LP-skivorna och böckerna. Du åker alltid hem med några fynd!
2. Sväng förbi Perssons Gränd och hoppa in på genuina gourmetpizzerian RomaRe som drivs av konnässörerna Emanuela och Giuliano. Deras pizza Amalfikusten med citronzest och rostad mandel är perfektion.
3. Lyxa till det och boka en natt eller ännu hellre en weekend på Paradisets Spa vid Vänern. Ett undangömt litet hideaway i ordets rätta bemärkelse. Det är trevligt alla årstider men i mitt tycke kanske som allra mest på hösten och vintern när bastun, badtunnan och brasan kommer till sin rätt på bästa sätt.
/Johan Österman, webbansvarig

1. Ingen sommar utan en båttur till Lurö med en promenad till den vackra naturhamnen Bösshamn.
2. En somrig picknick på en filt i Solparken med utsikt över båtarna i Byälven.
3. Efter en löptur i vackra Tegnerskogen så avslutar jag träningspasset i utegymmet vid Tegnerstugan.
/Renée Eklöf, projektledare

Frågor och synpunkter

Har du upptäckt något fel i information på visitsaffle.se eller har du synpunkter om innehållet på webbplatsen? Hör gärna av dig på tourism@saffle.se.

Har du generella frågor om webbplatsen visitsaffle.se och dess funktionalitet? Hör gärna av dig till Johan Österman, systemförvaltare för Säffle kommuns webbplatser. Du kan också använda dig av formuläret via knappen nedan.

Har du turismrelaterade frågor? Kontakta tourism@saffle.se.

Skicka synpunkter