Regn eller sol det spelar ingen roll, på stranden vid Duse Udde sitter ett stort glatt gäng med barn och vuxna under paraplyer
Kontakt

Camping

Bo på välskötta campingar vid Vänerns vackra stränder. Ta ett dopp vid Säffles vackraste badplats, Åkerhus på Ekenäs. Sola och bada på Duse Udde, här finns barnvänliga sandstränder och klippbad. Njut av god mat eller ta en fika på restaurangerna och caféerna. Utforska omgivningarna, vandra, hyr cykel eller båt.

Duse Uddes välskötta campingen ligger vid en av Vänerns vackraste stränder, det finns både barnvänliga sandstränder och mysiga klippor för dig som älskar att bada.

First Camp Duse Udde

Denna populära familjecamping ligger vid en av Vänerns vackraste stränder. Här finns barnvänliga sandstränder, klippbad och aktiviteter. Fina stigar och leder för vandring och cykling i området. Vänern gör att Duse Udde också är ett paradis för båtfolk, vattensporter och fiske. Restaurang finns på området, öppen sommartid.

First Camp Duse Udde
Längst ut på sydspetsen av Värmlandsnäs ligger Restaurang Ekenäs med camping, stugor, ställplats och gästhamn. Njut av boende, aktiviteter och god mat vid Vänerns strand.

Restaurang Ekenäs - camping och gästhamn

Upptäck vackra Ekenäs på Värmlandsnäs! Här finner du en mysig och familjär camping och gästhamn. Restaurangen har gott om plats både inne och ute med härlig vy över Vänern. Upplev den vackra naturen, vandra, bada, ta en cykeltur eller paddla kajak i Vänern. Se även Facebook för uppdateringar

Restaurang Ekenäs
Kontakt
  • Säffle Turistinformation

    Säffle Turistinformation

    Kommunledningskontoret

    0533-68 10 10

    Västra Storgatan 3, Säffle

Senast uppdaterad • 2023-04-18