Regn eller sol det spelar ingen roll, på stranden vid Duse Udde sitter ett stort glatt gäng med barn och vuxna under paraplyer
Kontakt

Camping

Bo på välskötta campingar vid Vänerns vackra stränder. Ta ett dopp vid Säffles vackraste badplats, Åkerhus på Ekenäs. Sola och bada på Duse Udde, här finns barnvänliga sandstränder och klippbad. Njut av god mat eller ta en fika på restaurangerna och caféerna. Utforska omgivningarna, vandra, hyr cykel eller båt.

Duse Uddes välskötta campingen ligger vid en av Vänerns vackraste stränder, det finns både barnvänliga sandstränder och mysiga klippor för dig som älskar att bada.

First Camp Duse Udde Camping Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Campingen ligger vid en av Vänerns vackraste stränder. Barnvänliga sandstränder och klippbad och naturen runt om gör Duse Udde Camping till en populär familjecamping. Det finns fina stigar och leder för vandring och cykling i området. Med närheten till Vänern är Duse Udde också ett paradis för båtfolk, för vattensporter och fiske. Restaurang finns på området. För mer information klicka här för webb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Längst ut på sydspetsen av Värmlandsnäs ligger Restaurang Ekenäs med camping, stugor, ställplats och gästhamn. Njut av boende, aktiviteter och god mat vid Vänerns strand.

Restaurang Ekenäs - camping och gästhamn Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Upptäck vackra Ekenäs på Värmlandsnäs! Här finner du en mysig och familjär camping; tält-, husvagn-, ställplats, stugor att hyra och gästhamn. Restaurang Ekenäs har gott om plats både inne och ute med härlig vy över Vänern. Upplev den vackra naturen, vandra, bada, ta en cykeltur eller paddla kajak i Vänern.
För mer information klicka här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. följ på Facebook för uppdateringar Länk till annan webbplats.

Kontakt
  • Säffle Turistinformation

    Säffle Turistinformation

    Kommunledningskontoret

    0533-68 10 10

    Västra Storgatan 3, Säffle

Senast uppdaterad • 2022-08-31