Bo stilfullt i för detta disponentsvillan på Villa Billerud. Rummets tapeter går i rosa och vitt med matchande möblemang.
Kontakt

Bed & Breakfast

Bo i rogivande och vackra omgivningar vid Byälven, i vacker villa, i herrgårdsflyglar på promenadavstånd till Säffle centrum. Båda boendena ligger i lantlig idyllisk miljö.

Villa Billerud är ett fantastisk boende av hög klass och med en fascinerade historia. Det ligger i en vacker omgivning vid Byälven.

Villa Billerud B&B

Villa Billerud ligger ca 1,5 km från centrum. Lugn och lantlig miljö med utsikt över Byälven. Boendet har stilfulla och charmiga inredda rum. Privat strandtomt med eget fiske i Byälven. Boka badtunna för härligt utomhusdopp med vy över älven. Boka en natt, veckovis eller längre period. För priser och mer information se webb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sunds Bed & Breakfast är beläget vid vackra Knusesund herrgård i lantlig idyllisk miljö, nära Byälven och Vänern.

Sunds Bed & Breakfast Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sunds Bed & Breakfast är beläget vid vackra Knusesund herrgård nära Byälven och Vänern. Boendet ligger cirka 700 meter från Säffle centrum. Här finns 15 rum i herrgårdsflyglar inredda i klassisk herrgårdsstil med dusch, WC, TV och Wi-Fi, frukost. Gratis parkering. Huvudbyggnaden är i privat ägo. För priser och information se webb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Bo i gammal timmerstuga på Linhagen Gård. Njut av den lugna och harmoniska miljön med djuren och naturen som grannar.

Linhagen B&B Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Bo i gammal timmerstuga i en fin, lugn och harmonisk miljö med djur och natur som granne. Gårdsbutik med litet utbud av hantverk och gårdens egenproducerade varor som äppelmust, vinäger, kryddor mm. Se webb för kontaktuppgifter. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt
  • Säffle Turistinformation

    Säffle Turistinformation

    Kommunledningskontoret

    0533-68 10 10

    Västra Storgatan 3, Säffle

Senast uppdaterad • 2022-09-15