Villa Billerud sett från Byälven, villan ligger på en höjd längs älven och har både egen strand och brygga som gästerna kan använda. Det pampiga tegelhuset var en gång var disponentsvilla för Billeruds Bruk.
Kontakt

Bed & Breakfast

Bo i rogivande och vackra omgivningar vid Byälven, i vacker villa, i herrgårdsflyglar på promenadavstånd till Säffle centrum. Båda boendena ligger i lantlig idyllisk miljö.

Bo i charmiga och stilfulla rum på Villa Billerud. Det pampiga tegelhuset var en gång var disponentsvilla för Billeruds Bruk. Villan ligger vackert längs Byälven.

Villa Billerud

Villa Billerud ligger ca 1,5 km från centrum. Lugn och lantlig miljö med utsikt över Byälven. Boendet har stilfulla och charmiga inredda rum. Privat strandtomt med rätt för fiske i Byälven. Boka badtunna för härligt utomhusdopp med vy över älven. Boka en natt, veckovis eller längre period.

Villa Billerud
Bo i gammal timmerstuga på Linhagen Gård. Njut av den lugna och harmoniska miljön med djuren och naturen som grannar.

Linhagen B&B

Bo i timmrad stuga i en fin, lugn och harmonisk miljö med djur och natur som granne. Här finns också café och gårdsbutik med litet utbud av hantverk och gårdens egenproducerade varor som äppelmust, vinäger, kryddor mm.

Linhagen B&B
Kontakt
  • Säffle Turistinformation

    Säffle Turistinformation

    Kommunledningskontoret

    0533-68 10 10

    Västra Storgatan 3, Säffle

Senast uppdaterad • 2023-06-15