Sov gott i Säffle!

Hitta ditt favoritställe i Säffle! Bo vid Vänern eller på en skärgårdsö, i staden, i de härliga bygderna och skogarna, ja varför inte i en trädtopp eller på en husbåt? Vad det goda livet är bestämmer du!


Ett urval

Gästhamnar

Välkommen till våra gästhamnar! Lägg till i Säffle centrum med nära till restauranger, caféer och event. Ta en promenad och utforska Nysäter med omgivningar, här finns mycket att upptäcka. Vid Duse Udde och Ekenäs finns det fler anledningar att stanna till; ät och fika gott på restaurang, vandra i skärgårdsnatur och ta ett dopp i Vänern. Mitt i Vänern finns Lurö Gästhamn där du kan njuta av skärgårdens lugn efter en dags aktiviteter.

Herrgård

Krokstad Herrgård ligger vid Byälvens utlopp i Vänern. I köket skapas det fantastiska måltider som blir till minnesvärda smakupplevelser. Ta med vänner och familj på en härlig weekend med maten i fokus.

Hotell

First Hotel Royal ligger i hjärtat av Säffle. Här har du nära till restauranger, SäffleOperan, shopping och vackra promenadstråk längs Byälven. Vid sjön Mellan-Svan med idyllisk läge hittar du Svaneholm Hotel ett boende för avkoppling eller aktivitet.

Boenden med det lilla extra

Bo i trädkoja i trädtopp, på husbåt eller stugor i Naturbyn. Upplev naturens tystnad - här finns inget wifi eller el. Vid Vänerns kant ligger Paradisets SPA ett s.k. hideaway med stugor nära vattnet. Mitt i Vänern ligger Lurö Gästhärbärge, övernatta och upplev magiska solnedgångar och stjärnklara nätter. Få en uppgraderad upplevelse i vildmark där tysnaden råder hos Upgrid Experience. Sov gott på Hotel Vildmarken med nära till naturen där lugnet råder.