Personalen har fullt upp med att fylla på i hyllor och diskar med lokalproducerade varor. Ät, fika och handla på Grön Ko Café & Saluhall
Kontakt

Butiker på landet

Ta en tur ut i en verkligt levande landsbygd! Värmlandsbro, Tveta, Svanskog och Långserud - här och där hittar du riktiga pärlor med allt från inredning och julprylar året om till lokalproducerade delikatesser!

Linhagen Lantbutik. Gungstol med färgglad dyna. Hyllor med lokalt utbud som sylt, must, honung med mera.

Linhagen lantbutik

Linhagens lantbutik har lokalt sortiment med bland annat sylt, must, honung. Ibland egenodlade grönsaker och ägg även hantverksalster, inredning och växter. Utbudet varierar allt efter tillgång och säsong.

Linhagen lantbutik
Disken och hyllorna är fyllda med varor som lokalproducerad sylt, chutney, dinkelknäcke, charkuterier och mycket mer.

Grön Ko Café & Saluhall

En riktig pärla väl värt ett stopp. Ät god lunch och fika gott. Hyllor och charkdisk är fyllda med delikatesser, lokalproducerade varor och värmländska produkter.

Grön Ko Café & Saluhall
Hos Stilmagazinet finns kläder för herrar, damer, tjejer och killar.

Stilmagazinet

Kläder och assecoarer för både herrar, damer och unga killar och tjejer. Välfylld herravdelning. Du hittar Stilmagazinet i Långserud på Wiksfors Bruk.

Stilmagazinet
En man och kvinna tittar sig runt i butiken med varor som lokalproducerade skafferivaror, keramik, textilier, handgjorda borstar med mera.

Wiksfors Bruksbutik

Köp nytt och hållbart till ditt hem. Inredning, bruksföremål och hantverk som värmländsk keramik, borstar och dukar från Klässbols Linneväveri med mera.

Wiksfors Bruksbutik
Wiksforsmagazinet är ett perfekt utflyktsmål, här finns både butik och restaurang. I butiken hittar du kläder, inredning och hantverk med mera.

Wiksforsmagazinet

"Varje dag är wåffeldagen". Här serveras det både söta och matiga våfflor. Passa även på att shoppa i butiken säljer kläder och vackra ting till ditt hem.

Wiksforsmagazinet
Butikslokalen där entrédörren står öppen. I gårdsbutiken finns egna alster, nya och gamla saker och givetvis julsaker året om.

Sagagårdens Interiör Hemslöjd och Kuriosa 

Gårdsbutik med jul hela året. Nya och gamla saker, egna alster med mera. För dig som älskar julen är detta rätta stället. Butikslokalen är lätttillgänglig för alla.

Sagagården Interiör, Hemslöjd o Kuriosa
På bilden syns ett bord gjort av grova plank laserade i en mörkbrun ton, på bordet står det flera ljuslyktor. Mysig gårdsbutik med återbruk som rustika bord med mera.

Möblerna på Gårn Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Egna tillverkade möbler av återbrukat gammalt virke därmed får varje möbel en unik patina. Butiken öppen efter överenskommelse via mail.

Möblerna på Gårn
Kontakt
 • Säffle Turistinformation

  Säffle Turistinformation

  Kommunledningskontoret

  0533-68 10 10

  Västra Storgatan 3, Säffle

Senast uppdaterad • 2023-08-16