Bild
Kontakt

Personal

Det är vi som jobbar på Ungdomens Hus.

Jesper Byh, Verksamhetsledare
Tfn 0533-68 19 33
jesper.byh@saffle.se

- Hej! Jag heter Jesper och är det färskaste tillskottet här på Ungdomens hus. Jag är nyfiken på vad just DU tycker om att vara ung i Säffle och vad DU har för idéer som skulle kunna göra Säffle till en ännu bättre kommun för dig och dina kompisar att växa upp i.

Nicke Andersson, Ungdomscoach
Tfn 0533 - 68 19 09
niklas.andersson@saffle.se

-Hej! Jag kallas för Nicke! Jag älskar att träffa ungdomar och vara ett stöd i vilket sammanhang det än må vara. En hjärtefråga är integration. På min fritid gosar jag med min lilla son och när tid ges spelas det ishockey och fiskas. Hoppas vi ses!

Anna Wass, Ungdomscoach
anna.wass@saffle.se
-Hej, jag heter Anna. Jag är kreativ och social. Gillar att fiska, greja hemma, träna min hund, göra utflykter m.m. Men mest tycker jag om att umgås med människor!

Jan Månsson, Ungdomscoach
Tfn: 0533 - 68 19 31
jan.mansson@saffle.se

-Hej, jag heter Jan och kallas för Månsson. Jag brinner för ungdomsfrågor och att Säffles ungdomar ska få en så meningsfull fritid som möjligt!

Niklas Lychou, Ungdomscoach
Tfn 0533 - 68 19 93
niklas.lychou@saffle.se
-Hej, jag heter Niklas och gillar musik! Vill ditt band repa hos oss, eller vill du spela in i någon av våra musikstudios så ska du prata med mig! Jag ansvarar även för UKM hos oss! Kanske vill du vara med och arrangera?

Erica Sjöö, Ungdomscoach
Tfn 0533 - 68 19 34
erica.sjoo@saffle.se
-Hej, jag heter Erica och jag älskar att resa, långt som kort. Jag tycker om yoga & att vara ute i skogen med min hund Vilda-Tilda.

Kontakt
  • Ungdomens hus

    Ungdomscenter

    Kulturförvaltningen

    0533-68 19 30

    Skolgatan 3, Säffle

Senast uppdaterad • 2020-09-11