Ungdomens hus

en mötesplats för unga i Säffle

uh@saffle.se

Kontakta oss

Har du en idé?

Hör av dig!

uh.saffle

Följ oss på Snapchat!

Ungdomens Hus anpassar sin verksamhet pga covid-19

Med anledning de nya restriktionerna (2020-11-12) pausar Ungdomens Hus sin verksamhet i huset för att undvika risken för smittspridning.

De skärpta restriktionerna gör att vi inte kan ha verksamhet i våra lokaler och pausar därför all öppen verksamhet och alla gruppaktiviteter. Fysiska möten ställs om till digitala möten.
Anpassningen gäller t.om. 2021-01-10 men kan komma att ändras tidigare eller förlängas. Vi följer utvecklingen av covid-19 noga. Vår personal finns tillgänglig på våra sociala medier samt via e-post, sms och telefon.

Kontaktuppgifter till Ungdomens hus

Aktuellt

Pga de skärpta restriktionerna har vi pausat all verksamhet som medför fysiska möten i huset.

Ni når oss som vanligt på våra telefonnummer och via e-post (se Kontaktuppgifter)
Måndag-lördag kl 17.00-19.00 har vi vår allmäna telefon igång: 0533-681930

Nytt!
Vad händer i huset när vi har stängt?
Just nu bygger vi en scen i caféet! Vi är mitt i arbetet med den ännu, men när vi öppnar igen skall den vara klar och ha både lite ljud- och ljusutrustning på plats!
Innan dess kör vi vidare med digital fritidsgård på torsdagar! Vi arrangerar även On-Line LAN då och då. Information om hur du som är ung besöker oss digitalt hittar du i våra sociala kanaler!

Scenbygge café UH

Vi bygger ny scen i caféet på Ungdomens Hus

Facebookflöde

Våra lokaler

I våra lokaler finns massor att hitta på. Oavsett om du är här för att fika, spela spel, göra läxorna eller bara chilla med vännerna så finns det utrymme för att göra det här.

Grupper

Här är några exempel på Ungdomens Hus gruppverksamhet.