Text

Ung i Säffle

Ungdomens hus

En mötesplats för alla

UKM

En kreativ mötesplats

Ungdomsmottagning

Här för dig

Ung i Säffle

Vi vill ta till vara på ungdomars engagemang och bidra till en kul och aktiv fritid i Säffle!

Som ung i Säffle kan du själv vara med och arrangera ett event av något slag tillsammans med dina kompisar. Här hittar du ett urval av aktiviteter och engagemang för barn och ungdomar i Säffle.

Kontaktuppgifter till kulturförvaltningen

Lär dig ett instrument

Meddelande till Kulturskolans elever och vårdnadshavare. (Uppdaterad den 7 maj.) Säffle Kulturskola följer Folkhälsomyndighetens och regeringens rekommendationer och håller även kontakt med Länsstyrelsen och säkerhetssamordnaren kring Coronaviruset och smittorisken i Säffle. Undervisning i Kulturskolans lokaler Vi välkomnar alla barn och ungdomar födda 2002 och senare till närundervisning i Kulturskolans lokaler. Undantag Elever som vanligtvis undervisas i andra skollokaler än kulturskolans egna kommer behöva fortsätta med distansundervisning då personal inte bör förflytta sig mellan olika arbetsplatser. Detta beslut måste förlängas till åtminstone 14 maj . Berörda pedagoger håller fortsatt kontakt med sina elever. Vuxenelever Vuxenelever kan vi fortsatt enbart erbjuda distansundervisning. Detta gäller fram tills nytt beslut. Alla elever kan välja distansundervisning Alla elever, oavsett ålder, som är intresserade av att fortsätta få undervisning på distans helt eller delvis kommer att få detta. Meddela i så fall din pedagog. Går du på en gruppaktivitet som t.ex dans eller medverkar i en ensemble så måste du kontakta din lärare för ett distansupplägg. Rekommenderade webbläsare vid användning av StudyAlong videochat: För PC (Android), Mac rekommenderas Google Crome För iOS (iPad/iPhone) rekommenderas Safari Allmän och känd information: Vi önskar precis som tidigare att föräldrar stannar utanför Kulturskolans lokaler när man lämnar och hämtar sina barn. Elever tvättar och/eller spritar sina händer innan sin lektion och elever med förkylningssymptom stannar hemma. Elever i vars familj det finns konstaterad Covid-19 stannar också hemma och kan istället ges undervisning på distans. Var rädda om er!

Gå på bio

James Bond premiären flyttad till oktober 2021!

Simma och relaxa

13 december 2019 invigdes Säffles nya simhall - en av de modernaste i Sverige. Simhallen är den enda i Värmland med 50-metersbassäng, och här finns också relaxavdelning, varmpool och mycket mer.

Vill du arrangera något?

Som ung i Säffle kan du själv vara med och arrangera ett event av något slag tillsammans med dina kompisar.

Säffle kommun kan ge dig stöd för att förverkliga dina idéer.

Läs mer om evenemangsbidrag!