medis

Välkommen till Säffles kulturjuvel!

@medissaffle

Följ oss på instagram!

På gång på Medis!

Teater, musik och scen

medis@saffle.se

Kontakta oss!

Viktig information om SäffleOperans föreställning Billy Elliot!

På grund av det rådande läget gällande Covid- 19, så kommer höstens föreställningar av Billy Elliot att flyttas till hösten 2021, med premiärdatum 2 oktober, då Billy Elliot äntligen ska få dansa i Säffle.

Du behöver inte göra något, dina biljetter flyttas med automatik över till motsvarande speldag 2021.

Förbokad fika/ teaterbuffé kommer att flyttas med.

Till dig som redan köpt biljett skickas nya biljetter ut per post med rätt speldatum.

Till dig som bokat biljett, skickas en bekräftelse med det nya speldatumet.

Vi kommer att kontakta alla kunder under perioden 18/8 till 7/9 2020 och under denna period kommer man inte kunna köpa eller boka biljetter till Billy Elliot.

Vill du boka om din biljett till ett annat speldatum, har du möjlighet att göra detta ända till 30 juni 2021, i mån av plats.

Vill du lösa in din biljett så ska detta ske under perioden 8 till 30 september 2020. Du behöver då kunna visa upp båda den gamla och den nya biljetten.

För att boka om eller lösa in din biljett, så vänligen kontakta vårt biljettkontor på Västra Storgatan 3( vid Saga)!

Telefontid, 0533-68 16 00: Tisdagar och onsdagar kl. 9:00-12:00 samt torsdagar kl. 9:00-15:00.

Biljettkassan på Västra Storgatan 3länk till annan webbplats (vid Saga): Tisdagar och onsdagar kl.13:00-17:00 samt torsdagar 9:00-15:00.

Mejl: biljettkassan@saffle.se


Varmt välkommen till en föreställning väl värd att vänta på!Medborgarhuset och våra arrangörer följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och regeringens beslut för att minska smittspridningen coronaviruset.

I den mån det kommer nya direktiv från regering, Folkhälsomyndigheten och vår branschorganisation kommer vi att följa dessa. Vi uppdaterar vår information till vår publik genom vår hemsida.

Kontaktuppgifter till kulturförvaltningen

Kalender

Facebookflöde


 

Säffleoperan sätter upp BILLY ELLIOT

Efter succén med CHESS går nu turen över till en familjemusikal som präglas av dans, show, fantastiska sångnummer och en stark historia. BILLY ELLIOT har premiär oktober 2020.

Biljettkassa, kontakt, bokning

Vi hjälper dig med ditt biljettköp, över telefon eller direkt över kassa. Vi är ombud för Ticketmaster och hjälper dig att få biljetter till just det evenemang i Säffle eller Sverige du önskar gå på. Sommaren 2020: Under perioden 24 juni och 17 augusti har Säffle Turistinformation, Västra Storgatan 3 i Säffle, hand om biljettförsäljningen: Öppet måndag till fredag kl. 10:00 - 17:00. Lunchstängt 12:00 - 13:00. De kan hjälpa dig med biljettköp och reservationer i Ticketmaster. För övriga biljettärenden vänligen mejla biljettkontoret, biljettkassan@saffle.se. Under perioden 18 juli och 9 augusti besvarar vi mejlen sporadiskt.

Inför ditt besök

Hos oss hittar du det mesta av nöje och kultur, från teaterföreställningar, danser och föreläsningar till bingokvällar. Här hittar du information om vad som kan vara bra att känna till inför ditt besök.

Lokaler och konferens

På Medis finns lokaler för konferens, möten, teater, mässor och dans för att bara nämna några. Även utomhusarrangemang passar hos oss med en yta kring huset på 40X70 meter. Bokning av lokal/arrangera Vill du boka lokal för att arrangera något? Vi har lokaler som passar såväl stora scenframtränden, som konferenser eller danser. Hör av dig till oss så hjälper vi dig med just dina önskemål. Telefon: 0533 - 68 16 02 medis@saffle.se  

Kulturskola

Meddelande till Säffle Kulturskolas elever och vårdnadshavare Säffle Kulturskola följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring Coronaviruset och smittorisken. I dagsläget har vi inga förändringar i vår verksamhet, men vi rekommenderar elever att stanna hemma vid förkylningssymptom.