Du är här: Start / Nyheter / Ledarstipendiater 2018 har utsetts

Ledarstipendiater 2018 har utsetts


Under torsdagen korades de två ledarstipendiater som nominerats 2018. Vinnarna blev Mats Olsson, Säffle friidrott och Pia Ågren, friskis och svettis Åmål. Under följer motiveringarna:


Mats Olsson, Säffle Friidrott
, är en engagerad tränare och ledare. Sedan år 2009 har Mats verkat som ledare och träningsansvarig för de äldsta ungdomarna. Sedan något år tillbaka är han också ordförande i föreningen. För Mats är ingenting omöjligt. Han ställer alltid helhjärtat upp och brinner med stort engagemang för föreningens verksamhet.

Viktigt för Mats är att barn och ungdomar ska kunna känna sig trygga och kunna utöva friidrott efter sin egen förmåga. Det stora antalet barn och ungdomar från föreningen som tävlar är ett bevis på detta förhållningssätt.

Teknik- och fritidsnämnden Säffle-Åmål vill genom sitt val markera att Mats Olsson, Säffle Friidrott är en synnerligen värdig mottagare av Säffle kommuns ledarstipendium 2018.


Pia Ågren, Friskis & Svettis Åmål,
har sedan 20 år tillbaks varit jympaledare inom föreningen och de senaste 10 åren varit ledaransvarig.

Pia har en nyckelroll i föreningen. Under sina  år som jympaledare har Pia med stort engagemang och humor mött och inspirerat många till ett liv med rörelseglädje. 

I rollen som ledaransvarig har Pia varit betydelsefull för föreningens utveckling och framgång i Åmål.

Pia har den viktiga uppgiften att se till att kvalitetssäkra jympapassen och är med sitt engagemang en förebild för föreningens övriga ledare.

Teknik- och fritidsnämnden Säffle-Åmål, vill genom sitt val markera att Pia Ågren, Friskis & Svettis Åmål är en synnerligen värdig mottagare av Åmåls kommuns ledarstipendium 2018.

den 17 december 2018 09:52 Nyhetsarkiv

Sidan uppdaterad den 19 december 2018

Lämna synpunkt på sidan