Du är här: Start / Nyheter / Direktsändning av kommunfullmäktige

Direktsändning av kommunfullmäktige

Säffle kommun har installerat ny videoutrustning i Säfflesalen i stadshuset för att kunna göra kommunfullmäktiges möten tillgängliga för allmänheten genom stabila direktsändningar med god kvalitet.

Samtliga möten kommer i fortsättningen att sändas direkt på Saffle.se och arkiveras på hemsidan där de kan ses i sin helhet när som helst. Ikväll sänder vi för första gången direkt från fullmäktigemötet med start klockan 18.45.

Direktsändningarna från kommunfullmäktiges möten ökar inblicken i kommunen och gör att medborgarna kan följa den demokratiska processen och sina folkvalda på nära håll. En ökad dialog mellan invånarna och förtroendevalda är ett mål med sändningarna. Det blir enklare att följa debatterna och lyssna till besluten som påverkar det dagliga livet i Säffle.

- Jag tycker att vi har bra diskussioner med högt i tak på kommunfullmäktige, och det känns positivt att fler får chansen att ta del av dem. Intresset kan nog bli stort, särskilt när det är riktigt heta frågor som ska tas upp, säger Säffles kommunalråd Dag Rogne.

Sändningen nås via högerspalten på förstasidan Saffle.se eller genom följande länk: http://www.saffle.se/livesandningar/

den 25 januari 2016 10:44 Nyhetsarkiv

Sidan uppdaterad den 25 januari 2016

Lämna synpunkt på sidan