Du är här: Start / Nyheter / Socialförvaltningen söker kontaktpersoner

Socialförvaltningen söker kontaktpersoner

Kontaktpersonens främsta uppgift är att vara medmänniska och vän! Runt omkring oss lever idag människor som är i behov av stöd och hjälp till sociala kontakter.

Det är här Du kommer in i bilden. Kontaktpersonen anpassar sig efter sökandes önskemål och intressen, det kan exempelvis innebära promenader på stan eller naturen eller bara sitta ner och dricka en kopp kaffe och samtala kring det som ligger i den sökandes intressen.

Som kontaktperson bidrar Du till att öka livsglädjen och ge större socialt nätverk för en person som är i behov av gemenskap.

Socialförvaltningen i Säffle kommun söker nu personer över 18 år, både män och kvinnor för uppdrag som kontaktpersoner. Du får information om ett uppdrag innan det påbörjas. Vi lägger även upp en introduktion som passar både kontaktpersonen och den sökande.

Tiden som krävs av Dig som kontaktperson är ca 8 timmar per månad. Du får ersättning i form av ett arvode och en summa för Dina omkostnader.

Är du intresserad, hör av Dig till LSS-verkställare Helen Thorén och berätta lite om Dig själv och Dina fritidsintressen. Detta med anledning av att se om Dina intressen kan passa ihop med den som behöver Din hjälp.

Helen Thorén
LSS- verkställare
0533 68 12 50

 

Du kan också skicka Din ansökna till Säffle kommun, Socialförvaltningen, 661 80  Säffle. Märk Din ansökan med "Kontaktperson".

den 28 februari 2017 09:01 Nyhetsarkiv

Sidan uppdaterad den 28 februari 2017

Lämna synpunkt på sidan