Du är här: Säffle fibernät / Tjänsteutbud Privat / IPTV

IPTV

Tjänsteutbudet i Säffle fibernät

TV över Bredband kallas även för IPTV och att se TV över Bredband fungerar på samma sätt som traditionell TV över antenn eller Satellit. TV-utbudet styrs med fjärrkontrollen som medföljer TV-boxen, du behöver en TV-box per TV-apparat. Har man flera TV-apparater som ska kopplas på Bredbands-TV behöver man en fördelningslåda, även kallad TV-switch, som ska hantera flera boxar. En sådan kan man köpa ute i fackhandeln eller via sin TV-leverantör.

 

TV-box – Det krävs en (1)box per TV-apparat och de boxar som levereras av tjänsteleverantörerna i Säffle fibernät klarar HD-kanaler. Modell och pris varierar mellan tjänsteleverantörerna. Observera att det är en speciell box för varje leverantör, så byter du leverantör behöver du också byta box.

 

Tjänsteleverantörerna och priser kan variera från nät till nät. Läs mer om respektive leverantör på deras egen hemsida.

Nedan presenteras de tjänsteleverantörer som levererar IPTV i Säffle fibernät.

 

 

 

Telia erbjuder över 100 kanaler, 30 programbibliotek och en videobutik med över 2 500 filmer. Telias kanalutbud innehåller kanaler från C More, Viasat, Internationella kanaler, Nordenkanaler och mycket mer.

Telia erbjuder även kombinationspaket med internet och telefoni tillsammans med TV vilket ger en mer fördelaktig prisbild. För mer information och priser besök www.telia.se eller ring 020-755 766.

 

 

 

 

 Viasat erbjuder ett stort kanalutbud av sport, film och familjeunderhållning.

Viasat erbjuder även kombinationspaket med internet och telefoni tillsammans med TV vilket ger en mer fördelaktig prisbild. För mer information och priser besök

www.viasat.se eller ring 0201-707 371

 

 

 

 

A3 (tidigare Alltele) Bredbands-TV erbjuder ett stort antal olika kanalpaket för alla smaker.

A3 erbjuder även kombinationspaket med internet och telefoni tillsammans med TV vilket ger en mer fördelaktig prisbild. För mer information och priser besök

www.a3.se eller ring 0770-910 000

 

 

 

 

 

 

Bahnhof erbjuder bl.a. Nordenkanaler, C-more, TV4-paket och möjlighet till paket á la carte.
Kundtjänst: 08-555 771 50
Hemsida: www.bahnhof.se

 

 

 

 


Boxer levererar TV för hela familjen, många kanaler och flera olika kanalpaket. 

Boxer erbjuder även kombinationspaket med Internet och Telefoni tillsammans med TV vilket ger en mer fördelaktig prisbild. För mer information och priser besök

www.boxer.se eller ring 0771-21 10 00

 

 

 

 

 

Serverado levererar tillsammans med sina partners ett utav Sveriges största utbud av TV-innehåll. De har bl.a. två underleverantörer som levererar utökat utbud av TV-kanaler. Dessa erbjuder också gratis TV-box/ar vid bindningstid.
Kontaktuppgifter till Serverado: www.serverado.se eller 08-50 00 57 77.

Underleverantörerna är:

Bahnhof 

Bahnhof erbjuder bl.a. Nordenkanaler, C-more, TV4-paket och möjlighet till paket á la carte.
Kundtjänst: 08-555 771 50
Hemsida: www.bahnhof.se

Intertain

Intertain erbjuder TV-paket baserade på så kallade favoritkanaler, vilket innebär att du som kund själv väljer de kanaler du vill titta på och är därmed inte bunden till ett låst kanalpaket. Här finns bl a arabiska, balkan, turkiska, tyska, finska, polska och persiska kanaler med fler.
Kundtjänst: 08-124 514 00
Hemsida www.intertain.se för att se alla kanaler som erbjuds och hur du beställer.

Hoist Group - TV för företag och offentlig sektor

Hoist Group levererar i samarbete med Serverado TV-kanaler för offentlig visning, till exempel för barer och resturanger eller företag och offentliga verksamheter.
Hemsida: www.offentligvisning.se.

Sidan uppdaterad den 2 mars 2018

Lämna synpunkt på sidan