Du är här: Säffle fibernät / Tjänsteutbud Privat

Tjänsteutbud Privat

   Bredband                     Telefoni                           IPTV

                         

Säffle fibernät är ett öppet nät som ska gynna valfrihet och konkurrens. Det innebär att alla tjänsteleverantörer som agerar i fibernätet ska kunna göra det på lika villkor.

I dagsläget har vi tre typer av tjänster i fibernätet. För att reda ut lite begrepp och villkor för dessa tjänster kan du klicka på respektive tjänstetyp och få information i vänsterspalten.

För att beställa en tjänst kontaktar du tjänsteleverantören direkt eller besöker Bredbandswebben.

 

 

Fria tjänster i nätet

Säffle Fibernät erbjuder alla sina kunder möjligheten att aktivera kostnadsfri kollektivt TVutbud och bredband med 1Mbit/s via fiberanslutningen hos Telia. De kanaler som ingår i det kollektiva TVutbudet är: svt1, svt2, TV4, Barnkanalen, svt24 och Kunskapskanalen.


Aktivera kostnadsfritt TV-utbud

  1. För att aktivera dina kostnadsfria TV-kanaler besök telia.se/aktivera.
  2. Klicka på "aktivera kollektiva tjänster" och fyll i adressuppgifterna på den fastighet det gäller. Klicka på bekräfta.
  3. Fyll i personuppgifter som efterfrågas och godkänn villkoren, klicka på bekräfta.
  4. Din kostnadsfria TVtjänst är nu aktiverad och du kommer inom ett par dagar motta en TVbox och TVkoder från Telia med posten.


Aktivera kostandsfritt bredband 1mBit/s

  1. För att beställa kostnadsfritt bredband besök telia.se och klicka på "produkter & tjänster i huvudmenyn och sedan "bredband".
  2. Klicka på "beställ bredband" och fyll därefter i din adress.
  3. Du får därefter upp alternativ för bredband, du ska kunna se "Bredband via fiber  1Mbit/s för 0kr/mån", klicka på välj och sedan på ”gå vidare”
  4. Fyll i personuppgifter och sedan bekräfta, din bredbandstjänst är nu beställd och bör fungera inom kort via din fiberkonverter med hjälp av en nätverkskabel.

För mer information kontakta kundtjänst 0533-68 11 10.

Kommentera sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig.

Kontrollord: B53S

Sidan uppdaterad den 22 januari 2019

Lämna synpunkt på sidan