Du är här: Säffle fibernät / Företagsanslutning / Priser

Priser

Anslutningskostnad för företag

affärslokaler / företagshus / industrilokaler

Anslutningskostnad: Från 20 000kr exklusive moms.

Kontakta oss gärna för mer information avseende anslutningsmöjligheter, fastighetsnät, gränssnitt mellan fastighet och SäKom, eller för att få en offert med en sammantagen kostnad.

 

Detta ingår i en fastighetsanslutning för företag och flerfamiljshus

En anslutning till Säffle fibernät innebär att du får ett fiberpar framdraget till din fastighet. Anslutningen sker i en s.k. anslutningspunkt ( en låda) som monteras upp på väggen i förslagsvis källaren eller annan lämplig plats. Placering ske ri möjligaste mån i samråd mellan SäKom och fastighetsägaren. 

Vidare får fastighetsägaren själv montera ett fastighetsnät, som går från källaren till samtliga lägenheter/lokaler i byggnaden. Fastighetsnätet avslutas med en mediaomvandlare vid slutpunkten (t.ex. i hallen i lägenhet) som är nödvändig för att kunna ansluta utrustning i hushåll och lokaler. Omvandlaren tillhandahålls vid installtion utav SäKom. 

När anslutningen är på plats ansvarar SäKom för för nätet fram till och med anslutningspunkten. Det innebär att Säkom ansvarar för service och underhåll fram till anslutningspunkten, fastighetsägaren ansvarar således för fastighetsnätet. 

Efter avslutat byggnation kan du köpa tjänster från de tjänsteleverantörer som finns i Säffle fibernät. De erbjuder olika typer av fibertjänster för både privat och företagsverksamheter. Utbudet av leverantörer och tjänster förändras hela tiden och utvecklas. För uppdaterad information kring tjänsteleverantörernas utbud besök www.bredbandswebben.se

Kommentera sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig.

Kontrollord: DG7S

Sidan uppdaterad den 20 mars 2018

Lämna synpunkt på sidan