Du är här: Säffle fibernät / Aktuellt Säkom / Nytt år, nya anslutningar!

Nytt år, nya anslutningar!

 

Under 2017 utvidgade Säffle Kommunikation fibernätet med över 800 nya anslutningar, ett fantastiskt år med mycket hårt jobb för att ro det i hamn tillsammans med våra samförläggningspartners. Resultatet med över 800 nya kunder i nätet är vi väldigt nöjda med. Lite asfalt i tätorten kvarstår att lägga på plats så snart våren kommer i antågande, och tills dess ska vi jobba för att hålla uppbrutna trottoarer och vägar i så bra skick som möjligt för invånarna i Säffle Kommun.

Nu är det ett nytt år och vi kraftsamlar för att kunna erbjuda de resterande delarna i tätorten en fiberanslutning som fram till idag inte fått det erbjudandet. Områden som ska få möjligheten att ansluta sig är Villan, delar av Tegnér och Tingvalla samt Norra Höglundavägen.

Under 2018 kommer SäKom också att genomföra efteranslutningskampanjer i riktade områden för att ge fler chansen att uppleva fiberns möjligheter. Först ut i efteranslutningskampanj är boenden i Norelund som har haft möjlighet till fiber sedan ett par år tillbaka.

Just nu pågår ett febrilt arbete med att projektera och förbereda för byggnationerna från våren och fram igenom hösten 2018. Avtal och efteranslutningserbjudanden är redan på väg ut till fastighetsägare i Norelund och Villan. Har du inte fått något kuvert ifrån oss under januari men vill veta mer om dina möjligheter till fiberanslutning? Kontakta vår kundtjänst på 0533-68 11 10, bredband@sakom.se så hjälper vi dig med dina funderingar.

                                  

den 10 januari 2018 15:16 Nyhetsarkiv

Sidan uppdaterad den 10 januari 2018

Lämna synpunkt på sidan