Du är här: Start / Politik&fakta / Ekonomi, vision och verksamhetsmål / Vision för Säffle 2026 / Jag vill bidra, hur gör jag?

Jag vill bidra, hur gör jag?

Kul att du vill vara med och lyfta Säffle mot vision 2026! En mycket viktig byggsten för vår vision är just stolta Säfflebor som vill och vågar. På kommunens visionssida saffle.se/vision på webben kan du se en lista på idéer och förslag som redan har kommit in till kommunen. Kanske är det något där som du kan bidra till att utveckla vidare?

Har du en egen idé, men är osäker på hur du ska gå vidare så finns det en rad personer inom kommunen som kan hjälpa dig vidare. Vem du ska prata med beror på inom vilket område din idé hör till, men är du osäker så hör av dig till växeln alternativt vår informatör Johan Österman eller vår landsbygdsrådgivare Bengt Larsson så guidar de dig vidare. Säffle kommun har för avsikt att anställa en visionshandläggare som kommer att vara ett starkt stöd framöver, men den rekryteringen är inte klar än.

I övrigt så finns det en rad forum inom i Säffle där man kanske kan hitta någon med liknande idéer. Här finns ett antal föreningar, byalag och utvecklingsgrupper. Det finns också fina diskussionsarenor så som Säffle kommuns frukostmöten för näringslivet.

Den viktigaste framgångsfaktorn är att du själv tror på din idé och är villig att lägga ned tid och energi för att förverkliga den!

Tillsammans lyfter vi!

Sidan uppdaterad den 14 juli 2015

Lämna synpunkt på sidan