Du är här: Start / Näringsliv & arbete / Tillväxtarbete / Säffles Näringslivsråd

Säffles Näringslivsråd

För att stärka näringslivets utveckling och tillväxt bildades Säffle Näringslivsråd i november 2009. I rådet ingår representanter för alla företagsgrupperingar, banker, arbetsförmedling samt politiker och tjänstemän i kommunen. Rådet har tagit fram en handlingsplan och arbetar med konkreta utvecklingsfrågor.

Om du har idéer om hur vi ytterligare kan utveckla näringslivsklimatet i Säffle eller om du vill ingå i något av företagsnätverken är du  välkokmmen att kontakta nedanstående representanter eller kommunens näringslivsenhet!

Säffleindustrins Samarbetsgrupp

 

I detta nätverk ingår 18 företag tillsammans med arbetsförmedling, kommun och Teknikföretagen. Nätverket tar tillvara teknik- och industriföretagens frågor i kommunen.

Kontakt: Evert Andrén, ordförande.
Tel: 0533-69 14 82
E-post: evert.andren@verkstadsbolaget.se

 

Företagarna

 

Företagarnas lokalförening i Säffle samlar små och medelstora företag inom olika branscher. Vårt nätverk ger dig dessutom 300 mötesplatser runt om i Sverige

Kontakt: Anna Hedberg, regionchef
Tel: 054-454 12 01
E-post: anna.hedberg@foretagarna.se

 

LRF:s Kommungrupp

 

Gruppen består av företrädare för de tre lokala LRF-avdelningar, med ca 900 medlemmar, som finns i Säffle. Tillsammans med kommunen diskuterar man bl.a. frågor kring den gröna näringen, småföretagande och landsbygdutveckling.

Kontakt: Catarina Nilsson, ordförande
Tel: 076-76 42 034
E-post: remmenegard@telia.com

 

Svensk handel samt Elsa - Ett Levande Säffle Attraherar

 

Svensk Handel i Säffle är ett bra forum för dig som handlare för att få information om t.ex. hantering av rea, inventering, öppettider och snatterianmälan. Företagen träffas varannan vecka och diskuterar gemensam marknadsföring, kampanjer och arrangemang. 

Föreningen ELSA bygger på att hela närings- och föreningslivet tillsammans med kommunens politiker och tjänstemän ska samverka för att skapa förutsättningar för en aktiv, attraktiv och trygg kommun. Medlemmar är handel, fastighetsägare, besöksnäring, banker och föreningar i Säffle.

Kontakt:Sandra Rohman Wall
sandra.rohmanwall@gmail.com
070- 369 11 16

 
 

 

 

Fastighetsägarna

 

Fastighetsägarna verkar för att medlemmarna skall få gehör för viktiga frågor som rör deras fastigheter. Genom att arbeta lokalt och erbjuda en rad tjänster, så ger fastighetsägarna också sina medlemmar stöd i deras vardag. Detta för att de ska kunna erbjuda sina hyresgäster trevliga lokaler och ett bra boende. Viktigt är också trygghet och bra arbetsmiljö samt att kunna bibehålla fastigheternas värde.

Kontakt: Margareta Forsberg, ordförande
Tel: 0533-165 29, 0707-68 26 66
E-post: margareta4@hotmail.com

 


 


Sidan uppdaterad den 30 april 2018

Lämna synpunkt på sidan