Du är här: Start / Barn & utbildning / Vuxenutbildning / Utbildningar / Gymnasial vuxenutbildning

Gymnasial vuxenutbildning

Gymnasial vuxenutbildning

På Säffle Lärcenter kan du läsa gymnasiekurser både lokalt och via nätet. Det centrala uppdraget för våra kompetenta pedagoger är att stötta dig och ditt lärande. Vi ser lärandet är en process och vi arbetar tillsammans genom hela din utbildning. Genom anpassade studieverktyg på nätet så följer vi dig på vägen mot ditt mål.

Som kommuninnevånare har du rätt att läsa på vuxenutbildningen i den egna hemkommunen. Vi på Säffle Lärcenter erbjuder olika gymnasiala kurser för dig som saknar eller vill komplettera dina gymnasiebetyg. Men om den eller de kurser du är i behov av ej finns i vårt utbud så kan det finnas möjlighet att få studera hos annan utbildningsanordnare. Kontakta Inger Gerdén för mer information.

Att studera på distans hos oss:

Flexibilitet är vår ledstjärna och vi på Säffle Lärcenter vill göra det möjligt för just dig att studera och därför har vi valt att satsa på webbaserad distansutbildning. Distansutbildning öppnar gränser och ger dig som student möjlighet att styra stora delar av din utbildning efter dina behov och förutsättningar.

Distansutbildningens kombination av film, bilder, text och interaktivitet gör det lätt för dig att ta del av kursinnehållet. En stor del av arbetet görs via vår webbplattform där kommunikation och studier samlas på ett ställe.

• Distansutbildning ger möjlighet till individuell studietakt

• Du når dina kurser dygnet runt, året om - oberoende av plats

• Tekniken är inte ett hinder, utan ett hjälpmedel

• Du som student är aldrig ensam, pedagoger och övrig personal finns för din skull.

Vi har kontinuerligt intag på våra kurser, med start en gång i månaden - så det är aldrig försent att söka din utbildning!

Sidansvarig: Ingela Lennartsson

Sidan uppdaterad den 4 juni 2019

Lämna synpunkt på sidan