Du är här: Säffle fibernät / Tjänsteutbud / IPTV

IPTV

Tjänsteutbudet i Säffle fibernät

TV över Bredband kallas även för IPTV och att se TV över Bredband fungerar på samma sätt som traditionell TV över antenn eller Satellit. TV-utbudet styrs med fjärrkontrollen som medföljer TV-boxen, du behöver en TV-box per TV-apparat. Har man flera TV-apparater som ska kopplas på Bredbands-TV behöver man en fördelningslåda, även kallad TV-switch, som ska hantera flera boxar. En sådan kan man köpa ute i fackhandeln eller via sin TV-leverantör.

 

TV-box – Det krävs en (1)box per TV-apparat och de boxar som levereras av tjänsteleverantörerna i Säffle fibernät klarar HD-kanaler. Modell och pris varierar mellan tjänsteleverantörerna. Observera att det är en speciell box för varje leverantör, så byter du leverantör behöver du också byta box.

 

Tjänsteleverantörerna och priser kan variera från nät till nät. Läs mer om respektive leverantör på deras egen hemsida.

När man beställer TV över Bredband i Säffle fibernät behöver man dessutom en box som delar din förbindelse mellan TV, Internet och Telefoni. Denna box kallas Bredbandsswitch och levereras 5-10 dagar efter beställning av kommunikationsoperatören Telia. Den kommer i ett postpaket som ska hämtas ut på närmaste postutlämningskontor. Har du redan mottagit en Bredbandsswitch för annan tjänst kommer det inte att levereras någon ytterligare.

 

Sidan uppdaterad den 9 januari 2014

Lämna synpunkt på sidan