Livsstilsmottagningen för alkohol, narkotika och spel om pengar

Livsstilsmottagningen för alkohol, narkotika och spel om pengar

I Säffle finns det en Livsstilsmottagning som riktar sig till vuxna från 21 år med missbruks-, beroendeproblem (alkohol, tabletter, narkotika och spel om pengar) och deras anhöriga. Besöken är kostnadsfria.

Om du är under 21 år och på väg in i ett missbruk kan du och/eller dina vårdnadshavare ansöka om stöd hos handläggare som kan besluta om insats med familjebehandlare som kan ge er samtalsstöd och drogtester. Är du över 21 år ska du kontakta kurator eller handläggare på Livsstilsmottagningen. Om du är orolig för någon som hamnat i missbruk kan du också göra en orosanmälan till socialtjänsten.

Om du vill komma i kontakt med oss ringer du kommunens växel och ber att få bli kopplad till Livsstilsmottagningen. Telefonnummer till kommunens växel hittar du längre ner på sidan.

• Livsstilsmottagningen

(f.d. Alkoholpolikliniken)

Socialförvaltningen

0533-68 10 00 till kommunens växel