Medborgarhuset

Medis är Säffles kulturjuvel som gör att vår lilla stad har ett kulturutbud som kan mäta sig med många större städer. Humor, teater, musikal med SäffleOperan, konserter och dans! Många stora namn kommer till Medis. Vilka som står närmast på tur ser du i vår evenemangskalender!

Du är här: Start / Uppleva & göra / Medborgarhuset

Aktuellt

Johan & Björn – Värmländsk Voodo 14/11 på Medis

2019-03-26

Nu är biljetterna till Johan och Björns nya föreställning Värmländsk Voodo släppta. Varmt välkommen att boka höstens roligaste föreställning!

Gällande biljetter från Viagogo.

2019-03-25

Viagogo är ingen samarbetspartners till oss och ingen auktoriserad återförsäljare av våra biljetter. De tar priser som inte överensstämmer med våra priser och vi kan inte lova att deras biljetter är äkta.Viagogo har även gått ut med att vissa föreställningar är fullsatta, vilket ibland inte stämmer För att vara säker i ditt biljettköp så välj att köpa dina biljetter via ticketmaster.se eller från vårt biljettkontor som är öppet tisdag till torsdag kl.13 till 17. Varmt välkommen till Medis!

Chess

2018-12-19

Hösten 2019 sätter SäffleOperan upp Musikalen Chess. Biljetter kan du redan nu köpa på 0533- 681600 eller www.ticketmaster.se. Välkomna!

Programmet som pdf

Filmen om Medis

Startkalender

Din webbläsare har inte flash installerat