medis

Välkommen till Säffles kulturjuvel!

Text

@medissaffle

Följ oss på instagram!

På gång på Medis!

Teater, musik och scen

medis@saffle.se

Kontakta oss!

Välkommen till Medis!

Medis är Säffles kulturjuvel, vackert beläget vid Byälvens strand. Säffle kan mäta sig med många större städer tack vare Medis breda kulturutbud. I denna 1960-talsbyggnad har många stora namn vandrat korridorer, scener och dansgolv.

Information avseende biljettförsäljningen till Säffleoperans Billy Elliot.

Medborgarhuset har, efter dialog med Smittskydd Värmland och Länsstyrelsen Värmland, beslutat att göra paus för försäljningen av biljetter till Säffleoperans höstföreställning Billy Elliot.

Paus för biljettförsäljningen görs i avvaktan på nya besked från Folkhälsomyndigheten gällande publikrestriktioner för oktober och november månad. Restriktionerna är avgörande för hur många besökare som kan vistas i Medborgarhusets teatersalong under föreställningar på ett smittsäkert sätt.

I händelse av att Folkhälsomyndigheten beslutar att nuvarande publikrestriktioner skall ligga kvar i Sverige under hösten kan det komma att bli aktuellt med en omfördelning och flytt av redan sålda biljetter. Säffleoperan kommer i detta fall att ansvara för omfördelningen av biljetter, medan Medborgarhusets biljettkontor kommer att informera berörda gäster.

Ytterligare information följer efter att Folkhälsomyndigheten aviserat vilka restriktioner som kommer att vara rådande under hösten.

För mer information om biljettkassa och bokning

Medborgarhuset och våra arrangörer följer Folkhälsomyndighetens och Länsstyrelsens rekommendationer för att minska smittspridningen av coronaviruset.

I den mån det kommer nya direktiv från Folkhälsomyndigheten och vår branschorganisation kommer vi att följa dessa.

Aktuella restriktioner (augusti-21) till Medis salong:

  • Du och ditt sällskap får sittplats i salongen med en meter avstånd till övrig publik
  • Ingen paus
  • In och utgång sker ordnat med hjälp av publikvärdar
  • Handsprit finns tillgänglig vid in- och utpassage
  • Vid vissa föreställningar/ konserter kommer publiken behöva anvisas andra platser än initialt köpta för att säkra avstånden mellan sällskap.

Vi omber och uppmanar också publiken att ta ansvar för att hålla avstånd och att inte komma till evenemang vid symptom.

Kontaktuppgifter till kulturförvaltningen

Kalender

Facebookflöde


 

Säffleoperan sätter upp BILLY ELLIOT

Efter succén med CHESS går nu turen över till en familjemusikal som präglas av dans, show, fantastiska sångnummer och en stark historia. BILLY ELLIOT har premiär oktober 2021.

Biljettkassa, kontakt, bokning

Du köper dina biljetter till arrangemang på Medis via www.ticketmaster.se eller på biljettkontoret vid Sagabiografen, Västra Storgatan 3.

Inför ditt besök

Hos oss hittar du det mesta av nöje och kultur, från teaterföreställningar, danser och föreläsningar till bingokvällar. Här hittar du information om vad som kan vara bra att känna till inför ditt besök.

Lokaler och konferens

På Medis finns lokaler för konferens, möten, teater, mässor och dans för att bara nämna några. Även utomhusarrangemang passar hos oss med en yta kring huset på 40X70 meter. Bokning av lokal/arrangera Vill du boka lokal för att arrangera något? Vi har lokaler som passar såväl stora scenframtränden, som konferenser eller danser. Hör av dig till oss så hjälper vi dig med just dina önskemål. Telefon: 0533 - 68 16 02 medis@saffle.se  

Kulturskola

Den 30 augusti startar höstterminen. Höstterminen börjar den 30 augusti och då välkomnar vi gamla och nya elever till undervisning i Kulturskolans lokaler. Vi har lite kursnyheter inför hösten (filmverkstad, bildskapande och musikteori) så gå gärna in i Kurskatalogen och titta; www.studyalong.se/saffle