Bild
Kontakt

Fria tjänster för dig som kund

Säffle fibernät är ett öppet nät som ska gynna valfrihet och konkurrens. Det innebär att alla tjänsteleverantörer som agerar i fibernätet ska kunna göra det på lika villkor.

Från den första oktober 2018 har Säffle Fibernät två fria tjänster i nätet att erbjuda alla kunder som är anslutna till fibernätet. Det rör sig om ett kostnadsfritt TV-utbud och 1mBit bredband som levereras utav Telia.

Fria tjänster i nätet

Säffle Fibernät erbjuder alla sina kunder möjligheten att aktivera kostnadsfri kollektivt TVutbud och bredband med 1Mbit/s via fiberanslutningen hos Telia. De kanaler som ingår i det kollektiva TVutbudet är: svt1, svt2, TV4, Barnkanalen, svt24 och Kunskapskanalen.

Aktivera kostnadsfritt TV-utbud

 1. För att aktivera dina kostnadsfria TV-kanaler besök telia.se/aktivera.
 2. Klicka på "aktivera kollektiva tjänster" och fyll i adressuppgifterna på den fastighet det gäller. Klicka på bekräfta.
 3. Fyll i personuppgifter som efterfrågas och godkänn villkoren, klicka på bekräfta.
 4. Din kostnadsfria TVtjänst är nu aktiverad och du kommer inom ett par dagar motta en TVbox och TVkoder från Telia med posten.

Aktivera kostandsfritt bredband 1mBit/s

 1. För att beställa kostnadsfritt bredband besök telia.se och klicka på "produkter & tjänster i huvudmenyn och sedan "bredband".
 2. Klicka på "beställ bredband" och fyll därefter i din adress.
 3. Du får därefter upp alternativ för bredband, du ska kunna se "Bredband via fiber 1Mbit/s för 0kr/mån", klicka på välj och sedan på ”gå vidare”
 4. Fyll i personuppgifter och sedan bekräfta, din bredbandstjänst är nu beställd och bör fungera inom kort via din fiberkonverter med hjälp av en nätverkskabel.

För mer information kontakta kundtjänst 0533 - 68 11 10. Är du fastighetsägare med utländskt personnr, kontakta då vår kundtjänst för att få hjälp med hur du aktiverar dina kostnadsfria tjänster.

Kontakt
 • Säffle fibernät - SÄKOM

  Expedition Säffle fibernät

  SÄKOM

  0533-68 11 10

  Hamngatan 4 B, Säffle

Senast uppdaterad • 2020-01-28