Stäng
Bild
Kontakt

Drift, support och felanmälan

Har du problem med din tjänst vänder du dig direkt till din tjänsteleverantör i första hand. Nedan samlar vi planerade och pågående driftstörningar i nätet. Under Frågor och svar hittar du information om de vanligaste frågorna vi har från våra kunder.

Klicka på länken till bredbandswebben.se för att hitta kontaktuppgifter till respektive tjänsteleverantör bredbandswebben.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för att komma i kontakt med din leverantör för support och felanmälan.

Andra frågor

Vi har samlat de vanligaste frågorna under sidan Frågor och svar. (FAQ)

Driftstörningar

Information kring alla kända driftstörningar publiceras här nedan. Vi försöker uppdatera med information så snart vi kan (med undantag för kvällar och helger).

DRIFTAVBROTT 8 JUNI 00:01- 23:30
LÅNGSERUD,ÖDEBYN, ELOVSBYN

Måndagen den 8 juni genomför vi ett driftavbrott på fibernätet för stärka upp stamledningen i Långsrud. Arbetet utförs för att få ett mer driftsäkert fibernät i framtiden och installera nytt nodhus. Avbrottet kommer innebära att du som fastighetsägare med uppkoppling i Långserud, Ödebyn och Elovsbyn kommer sakna uppkoppling under arbetets fortgång.

Arbetet startar kl. 00:01 och beräknas vara helt avslutat senare på kvällen samma dag uppskattat till ca 23:30. Kunder boendes i Ödebyn och Elovsbyn beräknas beröras endast en kortare period under natten och ha sin länk tillbaka vid 06:00 (vi reserverar oss för ev. förseningar). Kunder kommer att kopplas in löpande.

Vi hoppas på din förståelse och gör allt vi kan för att du som kund inte ska påverkas längre än nödvändigt av detta arbete genom att utföra så mycket vi kan nattetid. Efter avbrotten kan du behöva starta om all din tekniska utrustning som mediaomvandlare, routers och tv-box för att tjänsterna ska hitta tillbaka till dig. Fungerar dina tjänster inte fortsatt efter omstart? Kontakta då kundtjänst för felanmälan.

Har du frågor om avbrottet? Kontakta kundtjänst på
tfn: 0533-68 11 10 eller epost: bredband@sakom.se
Följ gärna arbetets fortgång via vår facebooksida @safflefibernat


Kontakt
  • Säffle fibernät - SÄKOM

    Expedition Säffle fibernät

    SÄKOM

    0533-68 11 10

    Hamngatan 4 B, Säffle

Senast uppdaterad • 2020-05-30