Bild
Kontakt

Drift, support och felanmälan

Har du problem med din tjänst vänder du dig direkt till din tjänsteleverantör i första hand. Nedan samlar vi planerade och pågående driftstörningar i nätet. Under Frågor och svar hittar du information om de vanligaste frågorna vi har från våra kunder.

Klicka på länken till bredbandswebben.se för att hitta kontaktuppgifter till respektive tjänsteleverantör bredbandswebben.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för att komma i kontakt med din leverantör för support och felanmälan.

Andra frågor

Vi har samlat de vanligaste frågorna under sidan Frågor och svar. (FAQ)

Driftstörningar

Information kring alla kända driftstörningar publiceras här nedan. Vi försöker uppdatera med information så snart vi kan (med undantag för kvällar och helger).

PLANERADE DRIFTSTÖRNINGAR

MILLESVIK & ESKILSÄTER 2020-10-14 07:30- 23:59
Onsdagne den 14 oktober kommer SÄKom genomföra ett driftavbrott som berör samtliga fastighetsägare kopplade till noderna i Millevik och Eskilsäter. Avbrottet beräknas pågå mellan kl 07:30- 23:59 med anledning av utbyte av nodhus i Millesvik. Vi reserverar oss för ev. förseningar. Berörda fastighetsägare meddelas via mail från fiberföreningen. Vi beklagar de omständigheter detta skapar.


Kontakt
  • Säffle fibernät - SÄKOM

    Expedition Säffle fibernät

    SÄKOM

    0533-68 11 10

    Hamngatan 4 B, Säffle

Senast uppdaterad • 2020-10-12