Bild
Kontakt

Drift, support och felanmälan

Har du problem med din tjänst vänder du dig direkt till din tjänsteleverantör i första hand. Nedan samlar vi planerade och pågående driftstörningar i nätet. Under Frågor och svar hittar du information om de vanligaste frågorna vi har från våra kunder.

Klicka på länken till bredbandswebben.se för att hitta kontaktuppgifter till respektive tjänsteleverantör bredbandswebben.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för att komma i kontakt med din leverantör för support och felanmälan.

Andra frågor

Vi har samlat de vanligaste frågorna under sidan Frågor och svar. (FAQ)

Driftstörningar

Information kring alla kända driftstörningar publiceras här nedan. Vi försöker uppdatera med information så snart vi kan (med undantag för kvällar och helger).

PÅGÅENDE AVBROTT

Vi har för närvarande inga kända störningar.

PLANERADE AVBROTT

BORGVIK 2021-09-27 KL 00:01-08:00
Natten till måndag den 27 september genomför vi ett driftavbrott på fibernätet för service på stamledningen till Borgvik.
Arbetet startar kl. 00:01 den 27 september och beräknas avslutat senare samma dag, ca 08:00(vi reserverar oss för ev. förseningar).

Avbrottet innebär att du som fastighetsägare kommer sakna uppkoppling under arbetets fortgång. Vi kommer koppla in kunder löpande. Efter avbrottet kan du ev. behöva starta om din tekniska utrustning för att få dina tjänster att fungera igen.

Vi hoppas på din förståelse och gör allt vi kan för att du som kund inte ska påverkas längre än nödvändigt av detta arbete. Vid ev frågor om avbrottet, kontakta vår kundtjänst.

Felanmälan

I formuläret nedan kan du felanmäla din fiberanslutning eller rapportera avvikelser som du upptäckt på fibernätet. Klicka på "+Nytt ärende" för att skicka in en felanmälan till oss.
Kundtjänst finns även tillgänglig för felanmälan på telefon Mån-Fre 08.00- 15.00, 0533-68 11 10.
Kontakt
  • Säffle fibernät - SÄKOM

    Expedition Säffle fibernät

    SÄKOM

    0533-68 11 10

    Hamngatan 4 B, Säffle

Senast uppdaterad • 2021-09-03