Våra e-tjänster

Enkel självservice för invånare

Våra utbildningar

Herrgårdsgymnasiet

Söka till gymnasiet

Till dig som ska

Välkommen till Herrgårdsgymnasiet!

Hos oss kan du välja att gå en yrkesutbildning som kan leda till jobb direkt efter studenten, eller läs utbildningen med grundläggande högskolebehörighet om du önskar läsa vidare. Här ger vi dig de bästa förutsättningarna för att forma din framtid, samtidigt som du får en rolig gymnasietid.

På Herrgårdsgymnasiet har vi fokus på dig och din utveckling. Vi vill väcka din nyfikenhet, och ge dig rätt möjligheter att lyckas. Under dina år på skolan har vi som ambition att ge dig de bästa förutsättningarna för framtida studier och arbetsliv.

Se hur det är att gå på Herrgårdsgymnasiet:

Aktuellt

Gymnasieantagning 2024

Inför ett gymnasieval brukar det dyka upp många frågor. Förutom att bestämma sig för ett program så är det många praktiska saker som man bör ha i åtanke.

Facebookflöde

Vanliga frågor och svar

Ansökan sker via gymnasieantagningen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för dig som är folkbokförd i Värmlands län alternativt Åmåls kommun. Övriga hänvisas till Studie- och yrkesvägledare på respektive skola för mer information.

Du kan se ditt schema via schemavisaren Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i Skola24. Om du har frågor angående ditt schema kontakta Ulrika.J.Svensson@saffle.se.

Som vårdnadshavare kan du frånvaroanmäla ditt barn genom att ringa telefonnummer 0515-777 124 och knappa in ditt barns
10-siffriga personummer. För att göra en frånvaroanmälan via telefonsvarare behöver du inte ha ett konto i skola24.

För vidare instruktioner gå in via fliken elevinformation och läs mer.

Om du är folkbokförd i Säffle kommun och har blivit av med ditt busskort kontaktar du Herrgårdsgymnasiet på 0533-68 19 00 alternativt Herrgardsgymnasiet@saffle.se. Du anger dina personuppgifter så hjälper vi dig att ordna ett nytt busskort.