Våra e-tjänster

Enkel självservice för invånare

Våra utbildningar

Herrgårdsgymnasiet

Söka till gymnasiet

Till dig som ska

Välkommen till Herrgårdsgymnasiet!

Hos oss kan du välja att gå en yrkesutbildning som kan leda till jobb direkt efter studenten, eller en högskoleförberedande utbildning som förbereder dig för att studera vidare. Här ger vi dig de bästa förutsättningarna för att forma din framtid, samtidigt som du får en rolig gymnasietid.

På Herrgårdsgymnasiet har vi fokus på dig och din utveckling. Vi vill väcka din nyfikenhet, och ge dig rätt möjligheter att lyckas. Under dina år på skolan har vi som ambition att ge dig de bästa förutsättningarna för framtida studier och arbetsliv.

Se hur det är att gå på Herrgårdsgymnasiet:

Aktuellt

Öppet hus

Den 21 oktober mellan 10.00-13.00 öppnar vi upp Herrgårdsgymnasiet för dig som är nyfiken på vår fina skola och våra utbildningar. Texten uppdateras löpande. Gör ett besök på våra program, prata med programansvariga och branschrepresentanter samt ta tillfället i akt att träffa våra härliga elever. Vi erbjuder följande utbildningar: Samhällsprogrammet Vård- och omsorgsprogrammet El- och energiprogrammet Bygg- och anläggningsprogrammet Fordons- och transportprogrammet Teknikprogrammet Industritekniska programmet Barn- och fritidsprogrammet Introduktionsprogrammet Programmet för Hälsa, vård och omsorg Programmet för Fordonsvård och godshantering Hjärtligt välkomna! Vill du veta mer om våra program? Klicka här för att komma till våra olika programsidor. Vill du veta vart våra program finns, se karta .

Facebookflöde

Vanliga frågor och svar

Ansökan sker via gymnasieantagningen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för dig som är folkbokförd i Värmlands län alternativt Åmåls kommun. Övriga hänvisas till Studie- och yrkesvägledare på respektive skola för mer information.

Du kan se ditt schema via schemavisaren Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i Skola24. Om du har frågor angående ditt schema kontakta Ulrika.J.Svensson@saffle.se.

Som vårdnadshavare kan du frånvaroanmäla ditt barn genom att ringa telefonnummer 0515-777 124 och knappa in ditt barns
10-siffriga personummer. För att göra en frånvaroanmälan via telefonsvarare behöver du inte ha ett konto i skola24.

För vidare instruktioner gå in via fliken elevinformation och läs mer.

Om du är folkbokförd i Säffle kommun och har blivit av med ditt busskort kontaktar du Herrgårdsgymnasiet på 0533-68 19 00 alternativt Herrgardsgymnasiet@saffle.se. Du anger dina personuppgifter så hjälper vi dig att ordna ett nytt busskort.