Bild
Kontakt

Information gällande Tingvallaskolan med anledning av rådande smittläge

Tingvallaskolan och skolans samtliga fritidshem stänger för förskoleklass till årskurs 3, samt övergår till distansundervisning för årskurs 4 till årskurs 6.

För närvarande finns det ett antal bekräftade fall av covid-19 på Tingvallaskolan. Det är också ett flertal personer som i dagsläget är hemma med symtom. Efter dialog med Smittskydd Värmland kommer skolan att vidta åtgärder för att förhindra ytterligare smittspridning.

Från tisdag 30/3 till och med torsdag 1/4 är Tingvallaskolan stängd för undervisning för förskoleklass till årskurs 3. För elever i årskurs 4 till 6 kommer undervisning att ske på distans. Även fritidshemmen är stängda, men för vårdnadshavare som har samhällsviktig tjänst kommer omsorg att erbjudas. Se mer information vad som gäller för de olika årskurserna nedan.

Förskoleklass-årskurs 3

Skolan kommer att vara stängd och ingen undervisning kommer att ske för elever i förskoleklass till årskurs 3.

För dig med samhällsviktig tjänst

För vårdnadshavare som har samhällsviktig tjänst erbjuds heldagsomsorg för förskoleklass till årskurs 3. Du måste anmäla till oss om du har en samhällsviktig tjänst. Anmäl här: https://e-tjanster.saffle.se/10_OSVlänk till annan webbplats

Årskurs 4 till årskurs 6

Distansundervisning kommer att ske för elever i årskurs 4 till 6.

För dig med samhällsviktig tjänst

För vårdnadshavare som har samhällsviktig tjänst erbjuds fritids på morgonen och fritids på eftermiddagen för elever i årskurs 4 till 6. Du måste anmäla till oss om du har en samhällsviktig tjänst. Anmäl här: https://e-tjanster.saffle.se/10_OSVlänk till annan webbplats

Skolmåltider

För de elever som behöver skolmat kan skolmåltider hämtas på antingen Tegnérskolan eller Tingvallaskolan. Lunchlådan hämtas på utsidan av skolan (lastbryggan) mellan 11.00-12.00.

Elever i särskola

Elever i särskola kommer att vara i skolan som vanligt.

Kontakt
 • Kristina Ingves

  Rektor Tingvallaskolan

  Barn- och utbildningsförvaltningen

  0533-68 18 07

  Tingvallagatan 17, Säffle

 • Erica Andrén

  Skolchef

  Barn- och utbildningsförvaltningen

  0533-68 16 50

  Industrigatan 10 A, Säffle

Senast uppdaterad • 2021-03-29