Kontakt

Nyanställda på Näringslivsenheten

Caroline Fröling och Johan Österman är nyanställda på näringslivsenheten.
Caroline har tagit över Camilla Johannessons tjänst som projektkoordinator och kommer att jobba med näringslivsinformation, skola-näringslivsfrågor och projektutveckling. Caroline kommer att jobba 20% fram till årsskiftet, och då endast med näringslivsinformation.
Caroline Fröling nås på 0533-68 13 24, caroline.froling@saffle.seJohan kommer att jobba med projektet ”Ung idé” som är en satsning inom ramen för Säffle Matchnings- och Tillväxtcenter. Syftet är att unga arbetslösa ska få möjlighet och kapital för att planera och genomföra evenemang i Säffle. Evenemangen ska bidra till att stärka stadens attraktivitet och göra stadskärnan mer levande och intressant.
Under några sommarkvällar i juni och juli kommer Ung idé tillsammans med en grupp unga feriepraktikanter och i samarbete med lokala krögare arrangera musikkonserter på några av innerstadens lummiga bakgårdar. De första konsertkvällarna går av stapeln på Sagasalongens nyligen invigda bakgård och bland musikerna som kommer uppträda återfinns bland andra det unga och lovande bluesbandet Jimmy Five och skivaktuella Uppsalabandet Frantic Sunday. Båda banden har rötterna i Säffles musikscen.

Vill du veta mer om Ung idé?
Johan nås på 0533-68 13 27, johan.osterman@saffle.se

Kontakt
 • Caroline Fröling

  Kommunikationsansvarig

  Kommunledningskontoret

  0533-68 13 24

  Kanaltorget 2A, Säffle

 • Johan Österman

  Systemförvaltare

  Kommunledningskontoret

  0533 - 68 13 27

  Kanaltorget 2A, Säffle

Senast uppdaterad • 2019-11-26