Kan tyvärr inte skriva ut startsidan.

Startsidan

Våra e-tjänster

Enkel självservice för invånare

Kontaktcenter och chatt

Kontaktvägar och besöksadresser

Jobba i Säffle kommun

En arbetsgivare som kan, vill och vågar

Digitala fakturor från Säffle kommun

Från och med årsskiftet har Säffle kommun bytt ekonomisystem. I det nya systemet är det förinställt att du som kund får fakturan digitalt om ni har en digital brevlåda.

Detta händer i Säffle

Härliga vinteraktiviteter i Säffle

Sugen på att hitta på något mysigt? Här har vi samlat några härliga aktiviteter. Hoppas att du hittar något som passar dig!

Evenemang i Säffle

Flytta till Säffle

Rikt kulturliv, vacker skärgård, bra skolor och positiv framåtanda. Funderar du på att flytta till Säffle? Låt oss hjälpa dig att hitta rätt!

Samhällsutveckling

Säffle kommun utvecklas! Här kan du läsa mer om våra planer för nybyggnationer, utökade tomtområden och utveckling av stadskärnan.

Etablera företag

Säffle har en lång och stark företagartradition. Näringslivet är brett och vi har många företag inom tillverkningsindustri, gröna näringar och besöksnäring.

Jobba i Säffle kommun

Vill du arbeta i en organisation som kan, vill och vågar? Läs mer om vilka tjänster och karriärmöjligheter vi erbjuder.

Webbdiarium

Säffle kommun publicerar sina diarier på kommunens webbplats som ett led i att vara tillgängliga för allmänheten, politiker, press, anställda, andra myndigheter med flera.

Webb-TV

För att öka insynen och delaktigheten i den demokratiska processen direktsänds kommunfullmäktiges sammanträden på Säffle kommuns webbplats.

Felanmälan

Använd kommunens webbplats eller vår app för att smidigt göra felamälningar på gator, parker, lekplatser och gatljus.

Sociala medier

För Säffle kommun är sociala medier en viktig informationskanal gentemot kommuninvånarna. Kommunen finns representerad genom flera kanaler i sociala medier.

Bildskatter ur kommunens arkiv

Säffle fick stadsprivilegier 1951 och är Sveriges yngsta stad. Trots det har bygden en lång och intressant historia. Hur såg det egentligen ut i Säffle förr i tiden? Dyk ner i vårt spännande kommunarkiv!