Medborgarhuset

Medis är Säffles kulturjuvel som gör att vår lilla stad har ett kulturutbud som kan mäta sig med många större städer. Humor, teater, musikal med SäffleOperan, konserter och dans! Många stora namn kommer till Medis. Vilka som står närmast på tur ser du i vår evenemangskalender!

Du är här: Start / Uppleva & göra / Medborgarhuset

Aktuellt

Svensk Design

2016-05-30

FRÅN STRING TILL IKEA PS! Den här designutställningen gör ett antal nedslag i svensk formgivning av främst objekt, möbler och inredning. Utställningen tar avstamp i 50-talets vurm för funktionalitet och modernism, med några exempel kopplat till bygden; Öppettider under sommaren ser du i vår kalender. Varmt välkomna!

Sommar på Medis

2016-05-30

Biljettkontoret stänger för sommaren den 3 juni och öppnar igen i augusti, Fram tills dess kan du spela bingo, gå på utställning eller besöka Veteranfordonsrallyt! Ha en skön sommar önskar vi på Medis!

SäffleOperan – My Fair Lady

2016-05-29

Den har kallats den "perfekta musikalen" och hör till en av de stora klassikerna på världens scener. När My Fair Lady hade premiär på Brodway 1956 blev succén omedelbar. 1 oktober har My Fair Lady premiär på Medborgarhusets teaterscen, och i samband med flera av föreställningarna kan man förboka teaterbuffé & pausfika. Föreställningsdatum hittar du i vår kalender, och biljetter, buffé & fika bokar du på 0533- 681600 eller www.ticnet.se.

Programmet som pdf

Startkalender